Bonus 200 RON să joci la pariuri online la prima agenţie licențiată în România

Winmasters (deschide cont acum) este una dintre agențiile apărute relativ recent pe piața online a pariurilor, fiind primul bookmaker online licențiat în România. Bonusul de bun venit pentru pariuri sportive este unul foarte atractiv, 100% din suma depusă până la 200 RON. Iată ce trebuie să faci pentru a obține acest bonus:

 1. Te înregistrezi şi depui minim 40 de RON folosind codul „BONUS200RON”.
 2. Bonusul are o valoare de 100% și poate atinge un maxim de 200 RON. Cu alte cuvinte, dacă depui 200 RON, primești alți 200 bonus, pe care-i poți folosi la pariuri sportive.
 3. Pentru a putea retrage, trebuie să rulezi bonusul și depozitul inițial de 7 ori la cote de minim 1.80
 4. Perioada maximă în care condițiile de rulare trebuie îndeplinite este de 60 de zile

Click aici pentru a lua bonusul de până la 200 RON oferit de Winmasters!

winmasters-pariuri-bonus.JPG

Termeni și condiții:

 1. Bonusul winmasters este un bonus de 100%, ajungând până la o sumă maximă de 200 RON la prima depunere.
 2. Bonusul va fi creditat în funcție de prima dvs. depunere după crearea contului; această depunere trebuie să fie făcută în următoarele 14 zile după crearea contului.
 3. Bonusul va fi acordat numai persoanelor care se înregistrează pentru prima dată la winmasters şi fac prima lor depunere. Nu puteți revendica bonusul pentru prima depunere după ce ce ați început să jucați.
 4. Titularii de cont winmasters existenți nu se califică pentru această ofertă de bonus.
 5. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România
 6. Pentru a putea accesa bonusul, vă rugăm să introduceți următorul cod în câmpul aferent, în timpul efectuării transferului de fonduri: "BONUS200RO"
 7. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 40 RON.
 8. Bonusul maxim care poate fi revendicat este de 200 RON.
 9. Atâta timp cât bonusul este activ, noile transferuri către Pariuri Sportive/Cazinou vor fi de asemenea restricţionate pentru retragere şi/sau alte tranferuri până când vor fi îndeplinite cerinţele bonusului. În cazul în care vreți să jucați Poker pe platforma winmasters, vă rugăm fie să păstrați fonduri în contul dumneavoastră şi să le transferați în contul de Poker, fie să faceți o depunere direct din casieria clientului de Poker.
 10. Pentru a paria bonusul, pariați suma depunerii dvs. de calificare pe sporturi și pariuri, conform alegerii dvs.. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 7 ori înainte de a face o retragere.
 11. Orice pariuri plasate, conținând selecții la cote mai mici de 1.80, nu vor conta la determinarea cerințelor de rulaj.
 12. Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului:60 de zile
 13. Atunci când sunt îndeplinite cerințele de pariere, banii aferenți bonusului vor fi convertiți în numerar (bani reali).
 14. În cazul în care cerințele de rulare a mizei pentru oferta respectivă de bonus nu au fost îndeplinite în termen de 60 de zile de la prima depunere de calificare, toți banii de bonus și câștigurile aferente vor fi anulate.
 15. Pariurile plasate pe handicap asiatic și pariurile egalitate nici un pariu, ambele fiind pariuri pre-joc și pariuri live, nu se iau în considerare pentru cerințele de rulaj.
 16. Pariurile live nu sunt luate  în calculul rulajului bonusului.
 17. Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
 18. Pariuri repetitive și contradictorii nu vor conta în calculul rulajului bonusului.
 19. Jucătorului îi este permis să ponteze  mize  mai mari decât depunerea  inițială numai după ce a plasat pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă) egale sau mai mici decât depunerea lui inițială. De exemplu, în cazul în care jucătorul a făcut o depunere de 50 EUR și a primit un bonus de 50 EUR, el trebuie să plaseze pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă) care sunt egale sau mai mici decât depunerea sa inițială de 50 de euro  înainte de a ponta  mize mai mari.
 20. Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în contul dvs.winmasters.

Joacă acum la pariuri sportive online la prima agenţie licenţiată în România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi