Bonucci, dorit de Chelsea. Juventus vrea 55 de milioane de euro, plus Fabregas!

Chelsea scârţâie în apărare în noul sezon din Premier League. A primit 9 goluri în primele 7 etape şi Antonio Conte nu e mulţumit deloc. Italianul vrea să-şi "betoneze" defensiva şi le-a transmis şefilor săi să reactiveze oferta pentru Leonardo Bonucci, pentru care englezii au oferit în vară 50 de milioane de euro. Italienii, care au refuzat atunci oferta, sunt dispuşi să negocieze din nou cu Chelsea, dar cu o condiţie - în afară de bani, Chelsea să îl cedeze la schimb şi pe Cesc Fabregas! Spaniolul e văzut înlocuitorul perfect la Juve pentru Claudio Marchisio. 

Conform The Sun, englezii nu se opun unei plecări a lui Fabregas, mai cu seamă că spaniolul se pare că nu face parte din planurile de viitor ale antrenorului Antonio Conte. Mai rămâne de discutat doar despre bani. Juve cere acum pentru Bonucci 55 de milioane de euro, sumă considerată prea mare de către şefii lui Chelsea. Dar cum şi Juve are nevoie ca de aer de Fabregas (foto: Reuters), cu siguranţă cele două grupări vor ajunge la o înţelegere pentru un transfer în iarnă. 

Antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri a declarat în presa din Italia că îl vede pe Fabregas (29 de ani) la un nivel înalt încă cinci ani de aici înainte. Jucătorul spaniol este văzut înlocuitorul perfect pentru Andrea Pirlo, care a lăsat-o anul trecut pe Juventus pentru un contract beton peste Ocean, la New York City. 

Cesc are atuurile necesare si calităţile unui jucător de clasă. Sunt convins că el încă nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal. Eu îl văd încă cini ani jucând la cel mai înalt nivel,

---a spus Allegri

Şi Conte visează frumos. Leonardo Bonucci s-ar potrivi perfect în locul lui Gary Cahill, venit la Chelsea în 2012. Ajuns la 31 de ani, Cahill nu mai este în graţiile şefilor de pe "Stamford Bridge", şi nici ale antrenorului Antonio Conte. Cel mai probabil, fundaşul va pleca de la Chelsea în perioada de transferări din iarnă. 


Foto: gazzetta.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!