Șumudică s-a întors la Astra, dar are o mare problemă: patronul Niculae îl dă afară!!

Marius Șumudică era gata să plece la Gaziantep, dar atentatele cu bombă de lângă stadionul lui Beșiktaș l-au băgat în sperieţi, astfel că a refuzat oferta turcilor în ultimul moment! Șumi, care plecase din cantonamentul Astrei ca să semneze cu șefii lui Gaziantep, a avut un șoc în momentul în care a văzut scenele de coșmar de la Istanbul. Acesta le-a transmis turcilor să-și vadă de drum!

Antrenorul de 45 de ani va sta pe bancă la derby-ul cu Steaua. Conform celor de la gsp.ro, va fi ultimul meci al lui Şumudică pe banca celor de la Astra! Supărat de toată tevatura care s-a făcut în jurul plecării la Gaziantep, patronul Ioan Niculae a luat decizia să-l dea afară pe Şumudică! Potrivit sursei citate, Niculae şi-a anunţat deja colaboratorii despre decizia sa, care va fi pusă în aplicare imediat după meciul din acestă seară!! Patronul Astrei (foto: prosport.ro) s-ar fi supărat foarte rău aseară, când a auzit că antrenorul şi tot staff-ul său au plecat din cantonament pentru a se întâlni cu turcii!

 

Situația tensionată de la Astra a prins un alt contur atunci când Șumudică a aruncat cuvinte grele referitoare la patronul echipei, acesta n-a mai suportat umilința și a decis ca Șumudică să fie dat afară. În aceste condiții, antrenorul în vârstă de 45 de ani poate pleca la orice echipă dorește, fără să mai achite clauza de reziliere de 150.000 de euro. Şumudică urmează să primeasca din partea clubului aceeași sumă, pentru ruperea contractului.

E o prostie să spui că am fugit, că am evadat din cantonament! Am plecat la negocieri cu doi oficiali turci, la hotel Marriott, alături de staff-ul meu, cu acceptul președintelui Dani Coman, care se afla la Pitești, alături de domnul Niculae. Eu pot să plec când vreau dacă achit clauza, dar asistenții mei n-au clauze de reziliere, ei nici n-au cum să plece când vor! Negocierea s-a purtat cu acordul a trei părți: eu, Astra și Gaziantep. N-a fugit nimeni!,

---a declarat Şumudică pentru gsp.ro

În aceste condiţii, Edi Iordănescu e aşteptat să-i ia locul lui Şumudică după meciul cu Steaua. Fiul fostului selecţioner al României e liber de contract după ce s-a despărţit de ŢSKA Sofia şi poate semna în orice moment!

Șumudică se înțelesese cu șefii de la Giurgiu în privința despărțirii. Gaziantep era de acord să-i plătească și clauza de reziliere de 150 de mii de euro, astfel că mai lipsea doar semnătura antrenorului pe noul contract. La ora 8 seara, Șumudică a mers în cantonament pentru a-și lua la revedere de la jucători, apoi a plecat însoțit de conducătorii Astrei la Hotelul Marriott, acolo unde trebuiau să aibă loc ultimele discuții.

Actele erau făcute, Șumudică mai avea doar de pus o semnătura pe contract, moment în care antrenorul campioanei României a văzut pe un televizor transmisia CNN de la Istanbul și informațiile despre atentatul în care au murit 38 de oameni, iar alți 166 au fost răniți.

Puteţi să îmi oferiţi şi 1 milion de euro pe lună, eu nu mai vin la Gaziantep!,

---le-a spus Şumudică turcilor, conform DigiSport

Sport.ro scrie că Șumudică s-a albit la față când a văzut știrea și le-a transmis turcilor că înțelegerea a picat! Turcii s-au enervat și au încercat să-l convingă să accepte contractul, însă n-au mai avut niciun argument, deși părțile discutaseră și la Istanbul, acum o săptămâna, fără știrea Astrei! La 22:40, Șumudică era înapoi în cantonamentul echipei, lângă jucători. 

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir i-a luat apărarea lui Şumudică într-o intervenţie la DigiSport. 

Face cinste Federaţiei Române de Fotbal, trebuie declarat cel mai bun antrenor al anului, de departe! Pe ăsta nu poate să-l cloneze nimeni şi nici nu poate să-l schimbe! Ce are-n guşă, varsă. Aşa trebuie să fim toţi, nu una să fumezi şi alta să spui! E un om sincer, spune lucrurilor pe nume şi în proporţie de 95% are dreptate în permanenţă.

Ăsta face cinste Federaţiei Române de Fotbal, trebuie declarat cel mai bun antrenor al anului, de departe! Noi nu ştim să recunoaştem şi să ne respectăm valorile. Ăsta e omul dracului! Nu duce lipsă de oferte, mulţi se vor înghesui să-l ia. Face din rahat bici, din nişte anonimi face campioni,

---a spus Dragomir

Cu Şumudică pe bancă, Astra a câştigat primul titlu din istorie la finalul sezonului 2015-2016, iar în această săptămână echipa s-a calificat în premieră în 16-imile Europa League, dintr-o grupă din care au mai făcut parte AS Roma, Austria Viena şi Viktoria Plzen.

 

Foto: Ștefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi