BOMBĂ! Bet365 nu mai este licenţiată în România (temporar)!

Bet365 a fost mutată de pe lista site-urilor licenţiate pe lista neagră aşa că de astăzi vă recomandăm să evitaţi pariurile la această casă de pariuri. După cum puteţi vedea şi în imaginea de mai jos acum bet365.com este trecut pe site-ul ONJN pe lista neagră, asta deoarece în perioada 11-30 septembrie 2015 a oferit servicii românilor.

BET365 A FOST PE LISTA NEAGRĂ CÂTEVA ORE

bet365.JPG

Nimeni nu mai înțelege nimic, ba este pe lista neagră ba nu, între timp au publicat și o informare pe care o găsiți mai jos.

Vă informăm că prin decizia nr. 2723/13.10.2015 se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP si HILLSIDE SPORTS LP care oferă în comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com

Compania a fost atenționată să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc. Atenționăm jucătorii ca au la dispoziție 30 de zile pentru a retrage sumele deținute in conturile de joc perioada după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricționat.

De asemenea, informăm toți jucătorii că în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, așa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.

- site-ul O.N.J.N.

Unii înjură, pe alții nu-i interesează, alții spun că foarte bine că își face ONJN datoria, tu ce ai de spus?

Pariază legal! Click aici și pariază la agenția de pariuri online recomandată de PariuriX.com! Primești până la 150 RON!

Mai jos vă prezint şi lista cu agenţii licenţiate prezentă pe site-ul ONJN, listă pe care până ieri la poziţiile 14 şi 15 se aflau Bet365 şi Bet365 cazino. Recomandarea noastră este să continuaţi să jucaţi la unibet.ro deoarece astfel veţi fi siguri că nu aveţi probleme ulterioare.

Casa de pariuri Site oficial
   
 unibetlogo.gif unibet.ro
 sportingbetlogo.gif sportingbet.ro
 winmasters.gif winmasters.com
 888sportlogo.gif 888sport.com
 betfairlogo.gif betfair.com
 75x16.png netbet.com
 stanleybet.png stanleybet.ro
 casapariurilor.png casapariurilor.ro
mozzartbet.png  mozzartbet.ro
fortuna.jpg  efortuna.ro
winner.png  winner.ro
superbet.png  superbet.ro
   

 

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi