Bomba anului: Milan a pregătit banii pentru Cristiano Ronaldo!

Jurnaliștii de la Sky Italia au detonat ”bomba” - AC Milan se pregătește să facă o mega-ofertă Realului pentru starul Cristiano Ronaldo! Adversara Craiovei din Europa League ar fi primit o puternică ”infuzie” de capital din China în ultimele două luni și intenționează să investească bani la greu pentru a construi o echipă de top, capabilă să se bată cu marile puteri ale Europei. 

Jurnaliștii italieni scriu că șefii lui Milan s-au întâlnit în secret la Londra cu Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo (foto: realmadrid.com), pentru a stabili detaliile transferului starului portughez pe ”San Siro”. Dar Ronaldo va avea, desigur, ultimul cuvânt. Spaniolii de la Don Balon notează, însă, că nu este clar dacă șefii Milanului au glumit sau chiar au vorbit serios cu Mendes despre transferul lui Ronaldo.

Și asta pentru că fotbalistul de 32 de ani nu a dat de înțeles până acum că intenționează să părăsească prea curând gruparea de pe ”Bernabeu”, cu toate că nu cu mult timp în urmă englezii au scris că Ronaldo (foto: sportpictures.eu) este dorit de Jose Mourinho la Man United. 

AC Milan a avut până acum o vară spectaculoasă în ceea ce privește transferurile, cheltuind 180 milioane de euro! Ultima dată când ”Rossoneri” au cheltuit peste 100 milioane de euro a fost în vara lui 2001. Iar anul acesta, italienii s-au apropiat de dublarea acestei sume, lăsând pe mulți să se întrebe cum pot face acest lucru fără a fi penalizați de directiva ”Financial Fair Play” a UEFA.

Conform cunoscutului jurnalist Elia di Marzio (de la Marca), AC Milan a reușit să exploateze o lacună în regulamentul financiar al UEFA, care a omis să facă referire și la "acordul voluntar" - care reprezintă o modalitate prin care cluburile pot "să evite" restricțiile.  Dar, chiar și așa, o ”mișcare” pentru Cristiano ar fi dificilă pentru Milan. Englezii de la Daily Mirror scriu că transferul ”Balonului de Aur” i-ar putea costa pe italieni între 390 și 500 milioane de euro, incluzând salariul starului portughez. 

Milan (foto: sportpictures.eu), care a câștigat cu 1-0 la Severin ieri seară în fața Craiovei, nu mai sperie de ceve vreme pe nimeni - în Serie A nu a mai câștigat titlul din 2011, iar în Europa ultimele trofee cucerite au fost în 2007 - Champions League și Supercupa Europei. În campionatul intern a ”mișcat” ceva mai bine în sezonul 2015-2016, la finalul căruia gruparea de pe ”San Siro” a câștigat Supercupa Italiei. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!