BOLONI vrea la naționala Belgiei! Se bate pentru post cu antrenori mari, dar și cu fostul său coleg de la Steaua, PIȚURCĂ

Ladislau Boloni e la un pas de contractul carierei! Presa din Belgia scrie că antrenorul român de 63 de ani e pe lista șefilor fotbalului din Belgia pentru postul de selecționer al naționalei. Conform celor de la RTL Sport, Boloni a postat deja CV-ul pe site-ul federației belgiene și așteaptă acum un răspuns. Belgienii au criticat decizia federației lor de fotbal, care a ales să găsească pe internet un înlocuitor pentru Marc Wilmots, care a demisionat imediat după eșecul de la Euro 2016. "Numele mari nu vor trimite CV-uri! Marcelo Lippi, Louis Van Gaal sau Guus Hiddink sunt liberi, dar până acum nu s-au înscris pe lista", scriu belgienii.

Boloni este al doilea antrenor român, după Victor Pițurcă, care s-a înscris în cursa pentru postul de selecționer al Belgiei. A condus o dată și naționala României, între 2000 și 2001. Au urmat apoi mandate pe banca unor echipe de club, ca Sporting, Rennes, Monaco, Standard Liege, Lens sau PAOK. Boloni a plecat în 2012 la arabi, iar în prezent este liber de contract după ce s-a despărțit de saudiții de la Al-Ittihad.

Campion în Portugaliei cu Sporting și în Belgia cu Standard, Boloni are adversari tari la postul de selecționer al Belgiei: Marcello Lippi, Louis van Gaal, Guud Hiddink, Rudi Garcia, Luis Fernandez și Alain Perrin vor să antreneze și ei naționala aflată pe locul 2 în clasamentul FIFA.

Foto: uefa.com 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi