Boldrin şi De Amorim, tot mai aproape de Steaua. Dani Coman: "Nu poţi tine pe loc jucătorii care au oferte bune"

Gigi Becali nu pierde timpul. După Florin Tănase, care a semnat cu echipa din Ghencea luni seara târziu, şeful Stelei s-a înţeles cu Astra pentru transferurile lui De Amorim şi Boldrin. Tratativele au fost confirmate de preşedintele Dani Coman, într-o intervenţie la "DigiSport". Suma înaintată de Becali pentru cei doi jucători ai Astrei este de aproximativ 1 milion de euro. 

Noi am înaintat o sumă, conducerea Stelei o sumă, sper să ajungem la un numitor comun. Nu poţi tine pe loc jucătorii care au oferte bune,

---a spus Dani Coman

Preşedintele Astrei n-a pomenit de Denis Alibec, jucător dorit de Becali la Steaua înaintea lui De Amorim şi Boldrin. "Singurele discuţii în acest moment sunt despre De Amorim şi Boldrin", a mai spus Dani Coman. Nici de Budescu nu a mai amintit nimic preşedintele Astrei. Şi asta, pentru că Budescu este foarte aproape de o revenire la Astra, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al campionilor României. Constantin Budescu a plecat de la Astra la începutul acestui an, pentru 1,5 milioane de euro, iar internaţionalul român mai are contract cu echipa din China până la sfârşitul lui 2018. 

Internaţionalul Constantin Budescu aşteaptă acordul clubului chinez Dalyan Yifang pentru a redeveni jucătorul Astrei, sub formă de împrumut. Acesta ar putea să fie legitimat până la dubla cu West Ham United, la un an după ce a fost unul dintre jucătorii decisivi pentru echipa noastră, în succesul istoric împtoriva echipei engleze,

---scrie în comunicatul Astrei

Becali are şi alte probleme de rezolvat. "DolceSport" scrie că belgienii de la Anderlecht au mărit suma şi oferă acum 8 milioane de euro pentru Nicuşor Stanciu! Şeful Stelei nu a dat încă niciun răspuns, pentru că aşteaptă "dubla" cu Manchester City din play-off-ul Ligii ca să ştie ce decizie să ia. La 3,5 milioane de euro este evaluat Stanciu de către cei de la transfermarkt.de.  

Foto: Răzvan Păsărică / SportPictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi