Boldrin este, oficial, jucătorul Stelei. "Sunt fericit că am ajuns la Steaua, un club mare din Europa"

Fernando Boldrin şi William De Amorim s-au înţeles cu Steaua încă de ieri seară, dar primul care a semnat contractul cu vice-campioana României a fost Boldrin. Fostul jucător al Astrei şi-a dat acordul pentru un contract pe 4 ani după ce a trecut de testele cardio, dar şi de altele, la genunchiul care i-a făcut ceva probleme în ultima vreme. Imediat după ce a semnat, Boldrin s-a pozat în tricoul Stelei alături de Valeriu Argăseală. Steaua a făcut anunţul oficial pe site-ul clubului. 

Sunt fericit că am ajuns la Steaua, un club mare din Europa și consider că orice fotbalist care evoluează în România s-ar simți la fel ca mine să semneze cu această echipă, să se lupte pentru trofee și să evolueze în cupele europene. Sper să am evoluții bune și să nu dezamăgesc conducerea, antrenorii, noii colegi și suporterii Stelei,

---a declarat Fernando Boldrin pentru Steauafc.com

Boldrin a semnat cu Steaua în prezenţa şefilor Astrei, Petre Buduru şi Dani Coman, dar şi a impresarului Cătălin Liţă, care a participat şi la negocierile cu Gigi Becali. Celălalt jucător dorit de patronul Stelei, William De Amorim mai avea câteva teste de efectuat şi va semna mâine dimineaţă contractul pe cinci ani cu Steaua. Gigi Becali le-a oferit câte 10 mii de euro salariu pe lună celor doi, iar Boldrin şi De Amorim au solicitat câte 100 de mii de euro la semnătură, inclusiv cei 50 de mii restanțe financiare, bani pe care îi mai aveau de primit de la Astra. Aproximativ 1 milion de euro va plăti Gigi Becali pentru foştii jucători ai campioanei României.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi