Bogații de la Manchester City și-au stabilit o nouă țintă: Leroy Sane, de la Schalke 04, e dorit de Pep Guardiola la City

Leroy Sane, puștiul minune de la Schalke 04, nu trece peste cuvântul agentului, dar nici al tatălui său. Cei doi se ocupă îndeaproape de viitorul mijlocașului de 20 de ani pe care au pus ochii două mari puteri ale Europei, Real Madrid și Bayern Munchen. Conform tatălui său, insă...Manchester City ar fi următoarea destinație a lui Sane! Și ziariștii de la Bild susțin teoria lui Sane senior. Nemții au scris că Leroy Sane a acceptat deja un contract pe patru ani cu echipa antrenată acum de Pep Guardiola. Fostul antrenor al lui Bayern îl știe bine pe Sane. Un singur hop mai stă în fața fericirii jucătorului lui Schalke -clauza de reziliere, de 50 de milioane de euro!

Bayern îl monitorizeaza de multă vreme pe Sane, iar acest lucru l-a recunoscut chiar "kaiserul" Karl-Heinz Rummenigge. Campionii Germaniei au fost forțați să facă o mutare imediat după ce starul olandez Arjen Roben s-a accidentat grav și va lipsi cel puțin 6 săptămâni de pe teren. 

Leroy Sane a fost promovat în echipa mare a lui Schalke în 2014. Acesta a marcat 11 goluri în 47 de partide jucate până acum pentru Schalke, echipă la care a jucat și românul Ciprian Marica.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi