Blatter: "Mi-e teamă că mi-aş putea petrece ultimele zile din viaţă în închisoare"

Sepp Blatter se teme că şi-ar putea petrece ultimele zile după gratii. Într-un interviu acordat cotidianului francez Le Monde, Blatter a spus că e convins că este ţinta unei conspiraţii a americanilor, care vor încerca într-un final să-l bage la închisoare. În vârstă de 80 de ani, Blatter a negat faptul că ar fi încasat ilegal bani şi consideră false rapoartele întocmite de către avocaţii americani care l-au acuzat pentru corupţie. Fostul şef al FIFA spune că americanii s-au răzbunat pe el din cauză că au pierdut organizarea Cupei Mondiale din 2022 în favoarea Qatarului. 

Suspendat şase ani pentru corupţie, fostul şef al FIFA speră ca decizia menţinută de TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) să fie schimbată la apel, el angajând de mai multă vreme un avocat. Totuşi, nu-şi face iluzii - spune că cei care se află acum în conducerea forului mondial ar putea influenţa decizia împotriva sa, dar nu se vrea acest lucru. 

Trebuie să recunosc, mi-am dat seama mult prea târziu de corupţia răspândită la nivel înalt printre membrii FIFA. În 2011 am luat măsuri împotriva unora din Comitetul Executiv şi am contribuit decisiv la crearea Comsiei de Etică. Acum îmi este teamă că ultimele zile din viaţă mi le voi petrece în închisoare. Aşa simt, pentru că ştiu că nu se va termina totul aici. Cineva mă vrea după gratii,

---spune Blatter 

Fostul şef al FIFA a criticat atitudinea înlocuitorului său, Gianni Infantino, care a decis reducerea drastică a programelor iniţiate de el în ceea ce priveşte fotbalul din ţările slab-dezvoltate din Africa şi că încearcă să modifice structura de organizare a Campionatului Mondial.

De ce marjează pe ideea mai multor echipe?..Formatul curent, cu 32 de naţionale, este o formulă bună iar lucrul acesta a fost dovedit. E greu de crezut că se va schimba ceva în bine, din moment ce actualul secretar general (nn - Fatma Samoura) nu ştie nimic despre fotbal!,

---a acuzat Sepp Blatter   

 

Foto: en.wikipedia.org 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi