Blat la pariuri în ultima etapă din Italia Serie A?!

După "Calciopoli" se pare că italienii s-au reorientat şi nu mai fac blaturi pe rezultatele partidelor, cel puţin aceasta este impresia lăsată de ancheta pe care a început-o recent Federaţia Italiană de Fotbal.

Mirko Gori este un jucător la Frosinone, formaţie care era retrogadată la momentul disputării meciului din ultima etapă din Serie A cu Napoli. Se pare că acesta şi-a căutat eliminarea din minutul 13. În primă fază văzuse doar cartonaşul galben deoarece a şutat mingea în Lorenzo Insigne atunci când atacantul napoletan era la pământ. Gori a protestat vehement după primirea avertismentului şi l-a determinat pe arbitru să-l elimine.

mirko-gori-frosinone.jpg

Sursă foto: gazzettaworld.com

Din câte se pare s-ar fi jucat la pariuri foarte mulţi bani pe o eliminare în acest joc. Mai multe case de pariuri au blocat acest tip de pariu deoarece au observat că se pariază sume neaşteptat de mari pe un cartonaş roşu. Se pare că agenţiile de pariuri au pus la dispoziţia autorităţilor datele avute.

Dacă se va dovedi că a fost ceva necurat la eliminarea lui Gori se va dovedi încă o dată ceea ce vă spun de ani buni: blaturile pentru pariuri se fac pentru penalty sau eliminare în meci pentru că ai nevoie să "bagi în horă" un singur jucător, pe când la un pariu de tipul pauză / final trebuie să găseşti minim trei jucători din fiecare tabără. Riscul ar creşte mult prea mult pentru o cotă de 25-30 şi decât să iei contact cu şase jucători de la două echipe care mai depind şi de coechipierii lor mai bine contactezi trei jucători de la echipe diferite pe care să-i convingi să facă penalty sau să ia cartonaş roşu. Cota pentru fiecare pronostic ar fi lejer de 3-4 şi astfel s-ar câştiga mai mult şi mai sigur decât la un pariu pauză - final.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi