Blat la Armenia - România 0-5? Mircea Sandu: "Zicea cineva de nişte bani"

Singurul meci de până acum din preliminarii în care România a impresionat a fost în Armenia. Dar asupra victoriei cu 5-0 de la Erevan planează suspiciuni! Cel puţin asta a lăsat să se înţeleagă fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a făcut dezvăluiri incredibile într-o intervenţie la DigiSport. 

Degeaba ne lăudăm cu acel 5-0 din Armenia, că... vezi Doamne! A fost o conjunctură, ce am văzut așa de spectaculos la meciul ăla cu o echipă desculță? Zicea cineva de nişte bani..Era cineva care mi-a spus "Domne, știi că s-au întâlnit la Moscova și când au fost alegerile de la UEFA și că meciul de la Erevan trebuie verificat de cineva dacă banii ăia au intrat în România sau nu". O chestie care era spusă de un tip la o masă, la o discuție. Nu pot să acuz. Nu cred că s-a ajuns la aşa ceva,

---a spus Mircea Sandu

La câteva zile după înfrângerea la scor cu România, selecţionerul Armeniei, Varujan Sukiasian a fost demis. Sukiasian, care fusese numit pe banca naţionalei ţării sale în decembrie 2015, a fost dat afară după doar 7 partide. Stancu (din penalty), Adi Popa, Răzvan Marin, Stanciu şi Chipciu au marcat în victoria cu 5-0 a României în Armenia. 

 

Foto: gsp.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi