Share

Pont Bjorn Fratangelo - Illya Marchenko, Duel tare în ultimul meci al zilei de la Newport

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Iul 2017 12:29 1,3k 0
Logo Bjorn Fratangelo
Logo Illya Marchenko
Bjorn Fratangelo
Illya Marchenko
VS
22:45 17 Iulie 2017
ATP Newport

Analiză și informații pentru Bjorn Fratangelo v Illya Marchenko

S-a terminat și cel de-al treilea Grand Slam al anului, dar noi continuăm cu meciurile din circuitul ATP. Sigur, după spectacolul și frumusețea de pe iarba londoneză, acum parcă turneele de 250 de puncte ni se par din lumea a 3 a tenisului, dar sunt sigur că și de aici putem scoate câteva partide care să ne aducă profit. Pentru astăzi v-am pregătit o dublă dintr-un turneu pe iarbă. Vom merge la Newport și vom analiza și cea de-a 2 partidă dintre americanul Bjorn Frataneglo  și ucraineanul Illya Marchenko. Partida va începe după ora 22 30, ora României și mai jos aveți toate datele confruntării. 

Bjorn Fratangelo - Illya Marchenko 

Rămânem tot pe iarba de la Newport și analizăm și ultima dispută a zilei. Avem implicat tot un favorit al publicului, Bjorn Fratangelo, care îl va întâlni pe ucraineanul Illya Marchenko. Începem cu tânărul american, care nu mai e chiar foarte tânăr. Ajuns la 24 de ani, Bjorn încă nu a reușit să se mențină în top 100. Potențial are, dar inconstanța îl mânâncă. E genul de jucător care face meciuri extraordinare, pentru ca mai apoi să cedeze lamentabil. Cu un serviciu foarte bun, tipic americanilor, Bjorn a alternat în acest sezon. A avut prezență pe tabloul principal de la French Open, însă nu a reușit același lucru și pe iarba de la Londra. Adept al suprafațelor rapide, Fratangelo impresionează prin dreapta sa, cu care reușește multe mingi direct câștigătoare. Aici la Newport, adversarul din prima rundă e unul asemănător ca stil de joc. Ajuns la aproape 30 de ani, Marchenko s-a mișcat bine pe iarbă în acest sezon. A ajuns și pe tabloul principal de la Wimbledon, unde a fost eliminat cu greu de către Vesely. Cu un serviciu TUN, putem spune că Marchenko se pliază bine pe această suprafață și nu întâmplător a fost și la Wimbledon. De altfel, meciul pierdut la Londra a fost și ultimul disputat jucătorul ucrainean, care va încerca la turneul de la Newport să repete evoluțiile bune care l-au ajutat să acceadă pe tabloul principal de la All England Club.

Dennis Novikov - Marco Chiudinelli, Pont și avancronică

 

Pont recomandat Bjorn Fratangelo VS Illya Marchenko

Fratangelo pornește favorit, dar nu va avea o partidă chiar ușoară. Ucraineanul se descurcă bine pe iarbă și poate să îi pună reale probleme lui Fratangelo. Sigur, Bjorn se afla în fața propriului public și cu siguranța va conta și asta. Eu unul însă nu văd o victorie facilă a lui Fratangelo și tocmai de aceea voi merge în acest meci pe un pariu al numărului de gameuri, la o linie destul de ok.

Pont pariuri: Total gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

47

Castigate:

17

Pierdute:

28

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici