”Bizonul” Gnohere pleacă la Ludogoreț! Câți bani încasează Becali

Perioada de transferuri se apropie cu pași repezi, iar ca mai toate echipele care se respectă și Gigi Becali începe să-și facă planuri. Numai că latifundiarul din Pipera se gândește, în primul rând, la cum să scoată alți bani. Așa că s-a decis să îl vândă pe cel mai bun om al echipei - Harlem Gnohere (foto: sportpictures.eu). Golgheterul lui FCSB în acest moment, ”Bizonul” este așteptat în această vară în Bulgaria, la Ludogoreț - echipa la care joacă și românii Keșeru și Moți. 

Prosport scrie că atacantul francez este dorința specială a antrenorului Dimitar Dimitrov, care are în vedere chiar înlocuirea lui Keșeru, atacantul dorit în campionatul Turciei. Trimișii lui Ludogoreț l-au urmărit pe Gnohere în mai multe partide și au fost impresionați de calitățile lui. 

"Ludogoreț şi-a fixat o nouă ţintă pentru perioada de transferuri din vară. Este vorba de francezul de 30 de ani de la FCSB, Harlem Gnohere. Echipa a trimis de mai multe ori în acest sezon scouteri să îl urmărească, iar Gigi Becali, patronul clubului din România, e de acord să îl cedeze pentru 3 milioane de euro. Topsport vă aminteşte faptul că, în urmă cu un an şi jumătate, Gnohere a fost aproape de o altă echipă din Bulgaria, Levski, care l-au preferat până la urmă pe Iliyan Mitsanski", notează topsport.bg.

Gigi Becali a anunțat ori de câte ori a avut ocazia că nimeni nu e de neînlocuit la echipa lui. Iar ultima lui declarație spune totul.."Oricine e de vânzare! Chiar şi Bălgrădean. Eu vreau să iau bani! Dar dacă cineva costă 15 lei, eu vreau 17. Vând, dar în condiţiile mele. Pe Gnohere, dacă îmi dă trei milioane de euro, îl dau! Pe Alibec îl dau pe cinci milioane, nu mai vreau 10 milioane",  a declarat recent Gigi Becali. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!