Bitcoin vs cash-bit, ”războiul” care a încins operatorii de peste Ocean

”Moneda” Bitcoin face obiectul unui ”război civil” pe piața jocurilor de noroc din America, iar toată lumea așteaptă să vadă cum se va termina povestea. Tot mai mulți clienți ai site-ului Bodog își axează pariurile pe prețul viitor al unui bitcoin, dar totul se va schimba după data de 1 august când se va decide noua soartă monedei virtuale. 

În ultimii patru ani, brokerii care facilitau operațiunile de tip bitcoin s-au luptat să dezvolte acest tip de pariere. Acum, există așa-numiții dezvoltatori de bază care doresc să păstreze actuala configurație și cu scopul de a ține cât mai departe kackerii. Pe de altă parte, însă, sunt mulți operatori care doresc creșterea valorii unui bitcoin pentru a face ”rețeaua” mai rapidă.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX!

Cu toții s-au gândit la un consens, astfel că și unii și alții au venit cu propunerea cunoscută sub numele de ”SegWit2x”. Și, până acum câteva zile, se părea că toată lumea este de acord. Dar ”pacea” a ținut până când cash-bit-ul (o alternativă atât la bitcoinul original, cât și la versiunea SegWit2x) și-a făcut apariția în ”peisaj”.

Marea majoritate din cei 470 de jucători care au plasat pariuri pe Bodog sunt convinși că prețul unui Bitcoin va scădea după data de 1 august. ”310 de persoane cred că prețul va scădea sub 2.000 de dolari pe monedă, în vreme ce restul cred că acesta va urca până la 2.500 de dolari. Este aproape ca la un meci de fotbal - jucătorii urăsc tragerea la sorți. Ei toți nu ar vrea să fie atunci la centrul terenului..”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Ed Pownell.

Prețul unui Bitcoin a înregistrat o ușoară creștere, de aproape 900 de dolari la jumătatea lunii iulie. Un studiu realizat de Forbes a arătat faptul că, în ultimul an, mai mult de 8 milioane de monede Bitcoin au fost vândute de către operatorii de jocuri de noroc de peste Ocean.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi