Bingo! Le-a căzut fisa danezilor! Ce mutare au pregătit pentru 2018

Cursele de cai și jocul de bingo nasc mari pasiuni în întreaga lume. Și nordicii au făcut un obicei din a paria pe astfel de evenimente. Danemarca vrea să liberalizeze, însă, piața de jocuri de noroc online în ceea ce privește cursele de cai, dar și jocul de bingo. Totul, pentru a pune capăt monopolului deținut de către operatorul Danske Spil. În acest sens, danezii au solicitat Comisiei Europene să-și revizuiască proiectele de legi, întrucât doresc să facă parte din piața europeană a jocurilor de noroc licențiate începând cu 1 ianuarie 2018. 

Departamentul special din cadrul Comisiei Europeane și-a anunțat sprijinul vizavi de această solicitare, astfel că, începând de anul viitor, se va pune capăt monopolului deținut în Danemarca de către operatorul Danske Spil. 

Asociația daneză pentru jocuri de noroc online, Morten Ronde, a salutat liberalizarea piețelor online de bingo și horseracing din Danemarca, spunând că s-a făcut dreptate după o luptă pe care a început-o în 2012. "Suntem convinși că noul sistem va duce la dezvoltarea industriei de jocuri de noroc online și în același timp va aduce mult mai multă calitate”, au declarat cei de la Morten Ronde.

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM! 

În conformitate cu proiectul de lege al Guvernului danez, operatorii privați vor putea să solicite licența pentru jocurile de noroc online de bingo, cât și pentru cursele de cai. Scopul este de a aduce ”jucători” noi pe piață dar, în același timp, se are în vedere și siguranța pariorilor. Totodată, conform noii reglementări, toți operatorii care vor primi licența sunt obligați să vireze 8% la bugetul de stat din cifra anuală de afaceri odată cu liberalizarea pieței pentru cursele de cai, câini și porumbei atât în mediul online, cât și offline. 

Guvernul din Danemarca și-a motivat proiectul de lege spunând că monopolul asupra jocului online de bingo, cât și în ceea ce privește cursele de cai, nu mai reprezintă un model adecvat pentru atingerea obiectivelor, pentru că cererea de pe piață este de aproape două ori mai mare decât posibilitățile oferite de către operatorul național Danske Spil. În același timp, mai multe rapoarte au subliniat faptul că Danske Spil nu a reușit să mențină la cote înalte interesul jucătorilor pentru cursele de cai, acestea înregistrând o scădere considerabilă a cifrei de afaceri începând din 2007. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi