Bingo 75 Ball

Fiecare bilet contine 5 coloane verticale. Coloanele pe fiecare bilet sunt marcate cu "B", "I", "N", "G" si "O". Coloana "B" contine numere intre 1-15.  Coloana "I" numerele 16-30 si asa mai departe.

75-ball-bingo-665x310.jpg

Numerele sunt distribuite la intamplare in fiecare coloana. Un numar poate fi prezent doar odata pe un bilet. In 75 Ball Bingo ai cinci sanse sa castigi.

One Line - In primul stagiu al jocului se joaca doar pentru o linie. Un rand este definit ca un rand complet, coloana completa sau diagonala completa.

Two - Four Lines - Jocul continua si membrii isi vor incerca norocul pentru doua linii. Doua randuri orizontale trebuiesc completate in acelasi mod ca la domeniul 5x5 pentru a castiga. Cand doua linii sunt complete jocul se va indrepta catre trei sau patru linii. Aminteste-ti, liniile trebuiesc sa fie orizontal complete in acelas mod 5x5.

Full House - Stagiu final al jocului 75 Ball Bingo este full house. Pentru a castiga trebuie sa fi primul jucator care ghiceste toate cele 25 de numere in acelas mod 5x5. Castigul creste la fiecare stagiu Bingo iar castigatorul primeste cea mai mare parte din castig.

Aceasta sala de bingo online este singura la care puteti juca bingo legal din Romania.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi