Cum se joaca Bing remi?

Bing remi este o varianta de kalooki creata in micile orasele din Alaska. Acest joc poate fi jucat de la 2 la 8 jucatori dar recomandat este ca numarul jucatorilor sa fie cuprins intre 3 si 6. Este necunoscut faptul cum de aceasta varianta a fost numita in acest fel, bing,

remi.png

Aceasta varianta se joaca cu un pachet de 52 de carti (fara jokeri). Jocul incepe prin punerea in joc de catre jucatori a unei sume de bani (de obicei se incepe cu 25 centi). Aceasta caracteristica (buy in) provine de la jocurile de poker. In momentul in care cartile au fost amestecate, jucatorul din dreapta dealerului taie. Fiecarui jucator ii sunt impartite 14 carti. Cartile ramase reprezinta cartile de unde pe rand, fiecare jucator va trage cate o carte pentru a forma combinatii. Apoi, jocul va incepe din stanga dealerului. Atunci cand ii vine randul unui jucator acesta are 3 posibilitati: de a trage o carte din pachet si apoi sa o lase jos, de a lua cartea de sus si apoi a lasa alta jos sau de a etala.

Cand un jucator si-a etalat toate cele 14 carti, ceilalti jucatori vor numara cartile ce le-au mai ramas in felul urmator: cartile de la 2-9 vor valora exact cat cifra lor, iar cartile:10, J, Q, K vor valora 10 puncte (ex: daca un jucator are o mana formata din 6, Q,Q , aceasta mana valoreaza 26 puncte). Astfel, un jucator cu mai putin de 75 puncte va castiga atunci cand ceilalti jucatori vor avea 75 sau mai mult de atat.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi