Bilic nu mai are viitor la West Ham. Cine e favorit să-i la locul

Asistăm la un debut de sezon nebun în Premier League, cu meciuri tari încă din primele minute ale noii stagiuni. Egalul lui Liverpool cu Watford (3-3), înfrângerea lui Chelsea cu Burnley (2-3), eșecul lui Arsenal cu Stoke (0-1) sau egalul lui City acasă cu Everton (1-1) sunt doar câteva exemple.E însă o echipă care după trei etape nu a simțity gustul victoriei. Pe locul 11 la finalul sezonului trecut, West Ham a fost sac de box pentru adversarii întâlniți până acum în campionat!

Nu-i mai puțin adevărat că nici programul nu a ajutat echipa lui Slaven Bilic (foto: sportpictures.eu). 0-4 cu Man United, 2-3 cu Southampton și 0-3 cu Newcastle au fost înfrăngerile care au trimis-o pe West Ham pe ultimul loc în clasament după trei etape.

Potrivit presei din Anglia, șefii echipei au luat în discuție demiterea lui Bilic. Croatul a mai fost în pericol și pe finalul returului, dar atunci jucătorii i-au salvat postul prin evoluțiile bune pe ultima sută de metri. Acum, șefii ”ciocănarilor” se pare că sunt mai hotărâți ca oricând să renunțe la el. 

Bilic (foto: sportpictures.eu) a recunoscut la conferința de presă după ultima înfrângere că și pe el îl preocupă la fel e mult jocul echipei. ”Sunt ingrijorat, dar nu mă panichez. Este foarte devreme. Este îngrijorător, dar în viața oricărui club sunt suișuri și coborâșuri. Nimeni nu ne va scoate din această situație. Noi trebuie să facem asta! Eu sunt managerul și eu spun că trebuie să fim încrezători în vremuri mai bune. Iar munca mea este foarte importantă în aceste momente”, a declarat omul bătut de Șumudică în Europa League. 

Pariază pe meciurile din campionatul Angliei!

La casele de pariuri din Anglia, Rafa Benitez era favorit la casele de pariuri să fie primul antrenor demis în noul sezon din Premier League. Conte îl urma pe spaniol, în vreme ce Jurgen Klopp, Mauricio Pochettino, Arsene Wenger, Jose Mourinho și Pep Guardiola stăteau cel mai bine.

În ceea ce-l privește pe Slaven Bilic, acesta încheia podiumul favoriților la demitere, cu o cotă de 6/1. Bani frumușei pentru cine a fost inspirat să parieze pe demiterea croatului - una aproape iminentă. La casele de pariuri din Anglia, cota ca acesta să fie dat afară de la West Ham este acum 4/6. 

Conform jurnaliștilor englezi, antrenorul lui Fulham - Slavisa Jokanovic (foto: wikipedia.org) este în pole-position să-l înlocuiască pe Bilic pe banca lui West Ham. O altă variantă este Rafa Benitez, a cărui clauză de reziliere cu Newcastle este de 6 milioane de lire sterline. O sumă pe care șefii lui West Ham sunt gata să o ofere pentru a scăpa de antrenorul croat după numai două sezoane. Bilic a lăsat-o pe Beșiktaș în vara lui 2015 pentru a se muta în Anglia. 

 

 

Conducătorii lui West Ham l-au trecut pe listă și pe Marco Silva. Portughezul s-a mutat la Watford după ce a retrogradat cu Hull City și a semnat un contract valabil doi ani. 5 milioane de euro e clauza de reziliere a lui Silva (foto: wikipedia.org) cu echipa lui Pantilimon. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!