Biletul zilei 18.11.2014

Pe biletul zilei de marți, 18 noiembrie 2014, avem patru pronosticuri din fotbal. Toate cele patru sugestii au primit încredere 9/10 din partea tipsterilor noștri.

biletul-zilei.png

"TheSuns" ne propune două dintre pronosticuri. Astfel la meciul dintre Ucraina și Lituania a mers pe mână gazdelor. Detalii despre meci și argumente pentru pronostic găsiți în articolul Pont Ucraina - Lituania. Meciul României cu Danemarca nu lipsește nici el de pe biletul zilei, același tipster amintit mai sus propunând aici pronosticul sub 2.5 goluri. Citiți articolul Pont România - Danemarca pentru a vedea de ce crede că nu se vor marca mai mult de două goluri astăzi pe Național Arena.

"Mirelinho" are și el o sugestie cu încredere 9/10, la meciul de la Dublin dintre Irlanda și SUA. Argumente pentru pronostic în articolul Pont Irlanda - SUA. Biletul zilei de astăzi îl încheiem cu pronosticul lui "Bmg" pentru amicalul dintre Franța și Suedia. De ce crede tipsterul nostru că reprezentativa "cocoșului galic" va puncta măcar de două ori aflați citind articolul Pont Franța - Suedia.

Biletul zilei azi la pariuri 18.11.2014
21:00 > Fotbal > Meci amical > Ucriana - Lituania > victorie Ucraina > 1.40
20:30 > Fotbal > Meci amical > România - Danemarca > sub 2.5 goluri > 1.61
20:45 > Fotbal > Meci amical > Irlanda - SUA > peste 1.5 goluri > 1.40
21:00 > Fotbal > Meci amical > Franţa - Suedia > Franţa marchează peste 1.5 goluri > 1.61
Cota finala: 5.08

Pariază acum acest bilet! Dacă-l pierzi şi este primul pariu la această casă de pariuri online jumătate din miză îţi va fi returnat

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi