Share

Biletul zilei

Biletul zilei conține cele mai bune ponturi la pariuri sportive, oferite de specialiștii PariuriX. Pentru biletul zilei tipsteri români de top depun efort pentru a putea veni cu cele mai bune pronosticuri astfel încât să obținem profit pe termen lung! De aceea te rugăm să nu ne judeci rezultatele după 1-2 zile, ci consultă statisticile pe minim 2-3 luni pentru a vedea dacă merită sau nu să mergi pe mâna noastră. Alătură-te celei mai active comunități de pariori din România și pariază acum pe biletul zilei la fotbal, tenis sau baschet!

Biletul zilei

23 Februarie 2018
15:00
Darya Kasatkina Garbine Muguruza
WTA Dubai
Victorie Muguruza
20:45
CS U Craiova ACS Poli Timișoara
Liga 1 Betano
Craiova câștigă și sub 3,5 goluri
23:00
Molteni/Zeballos Mektic/Peya
ATP Rio
Victorie Molteni/Zeballos

Cota Medie

4.47

Statistici

Profit

Ce este biletul zilei și cum alegem ponturile pentru bilet?

Biletul zilei este un proiect în cadrul căruia specialiștii PariuriX propun zilnic câte un bilet la pariuri sportive ce conține cele mai bune pronosticuri ale zilei. Pentru a crea biletul zilei de azi, tipsterii noștri iau la mână meciurile din oferta curentă și analizează partidele pe care le consideră ca fiind cele mai atractive. Analizele și cu pronosticurile recomandate ajung pe site în secțiunea ”Ponturi pariuri sportive”, iar de acolo doar recomandările cu cea mai ridicată încredere își fac loc pe biletul zilei la pariuri. Așa cum poți vedea, pentru biletul zilei tipsteri de top din România depun mult efort în fiecare zi pentru a vă putea oferi cele mai bune recomandări. Iar de aceea merită să ne urmăriți constant!
 

Din ce sporturi dăm ponturi pentru biletul zilei PariuriX?

În primul rând trebuie să vorbim despre biletul zilei fotbal. Cei mai mulți pariori caută bilete la pariuri sportive care să conțină cele mai bune pronosticuri din ”sportul rege”, iar de aceea și pentru noi biletul zilei la fotbal reprezintă o prioritate. Biletul zilei tenis este și el în prim plan, asta și pentru că avem câțiva tipsteri foarte buni care sunt specializați în ”sportul alb”. Aceștia urmăresc cu mare atenție ce se întâmplă atât la turneele importante de Grand Slam, cât și la turnee ATP, WTA și chiar ITF, acolo de unde provin și cele mai multe pariuri de valoare pentru biletul zilei.

Biletul zilei baschet și biletul zilei hochei își fac și ele loc în cadrul proiectului nostru, dar doar atunci când considerăm că avem suficiente recomandări ce merită jucate. Și asta pentru că nu propunem ponturi din baschet și hochei doar de dragul de a o face, fără a crede în ele. Așa că indiferent că te interesează biletul zilei fotbal, biletul zilei tenis sau te axezi pe alte sporturi, pe PariuriX.com vei găsi mereu cele mai bune recomandări!


Este biletul zilei sigur 100%?

Evident, nu este 100% sigur, nici nu există așa ceva. Dacă vezi un alt site care vine cu o promisiune de genul ”la noi găsești biletul zilei fotbal sigur”, atunci trebuie să știi că este o minciună. Nimeni nu vă poate garanta câștiguri sigure la pariuri sportive. Dacă ar fi existat o astfel de sursă, atunci toți s-ar fi inspirat de acolo și ar fi câștigat pe bandă rulantă, iar toată lumea ar fi aflat de acest ”site minune”. Oricum dacă prin absurd ar fi fost cineva capabil să câștige încontinuu cu biletul zilei, sigur ar fi ținut acele informații doar pentru el și nu le-ar fi distribuit pe net de dragul de a o face.

Noi nu promitem cai verzi pe pereți, dar vă facem o promisiune realistă. Pentru biletul zilei tipsteri profesioniști fac eforturi să aleagă cele mai bune pronosticuri, pentru ca atunci când tragem linie să fim pe plus. Aici și voi trebuie să fiți înțelegători, și să ne analizați munca luând în considerare statisticile pe ultimele 2-3 luni, și nu pe ultimele 2-3 zile.Vrem să dăm pentru biletul zilei ponturi bune, cât mai bune, dar acest lucru nu este mereu posibil. Ca orice om, avem zile bune și zile în care suntem mai puțin inspirați. Important este cum stăm la final, și de obicei stăm bine!

Comentează Biletul zilei 23 Februarie 2018