Biletul sfârșitului de săptămână la Mozzartbet! Miză de 100RON pe 13 pronosticuri!

Biletul sfârșitului de săptămână vine de la Craiova acolo unde un parior a jucat la o agenție stradală Mozzartbet pe 100RON un bilet ce conținea 13 pariuri cu cote curpinse între 1.30 și 1.65. Toate pariurile au fost câștigătoare, ceea ce i-au adus olteanului un câștig normal de 12,000RON, dublat datorită bonusului de 100% oferit de agenție! Astfel pariorul a câștigat în total nu mai puțin de 24,000RON.

Interesant este faptul că deși în weekend au avut loc foarte multe meciuri în campionatele de top ale Europei, biletul conține mai mult partide de mâna a doua. Sunt și câteva excepții, precum pronosticul de ”over 2.5” la Chelsea vs Liverpool, dar cele mai multe pariuri povin de la meciuri de prin Turcia și Olanda (chiar și liga a doua).

Dacă vrei să verifici online biletul, atunci intră pe mozzartbet.ro, iar în secțiunea ”Introduce codul biletului” trece: 3033-1447964-1432. Iar dacă ai și tu un bilet cu care te lauzi, atunci încarcă-l aici: https://pariurix.com/bilete-de-la-pariori. Cele mai bune bilete își vor face loc în secțiunea noastră de Știri, și poate chiar în emisiunea zilnică ”Pariuri fără secrete” prezentată de către Florin Caramavrov.

mozzartbet.jpg

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi