Biletul săptămânii 22-28 august 2016 - cota 49

În această săptămână avem meciuri în preliminariile cupelor europene, dar şi partide în toate campionatele fotbalistice de top. M-am gândit să propun un bilet care conţine câte un pronostic pentru zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri şi câte două pronosticuri pentru zilele din weekend.

Personal am pariat 50 RON pe acest bilet la netbet.ro, agenţie de pariuri la care poţi primi bonusuri de până la 1.550 RON în total la primele 5 depuneri. Câştigul eventual este de 2.461 RON, cota biletului fiind 49.23.

biletul-saptamanii.jpg

Dacă vrei un bonus considerabil pentru acest bilet atunci poţi să alegi sportingbet.ro. Agenţia oferă un bonus pentru pariuri multiple. Cel mai jos nivel al bonusului este de 10% din profit pentru bilete cu 3 pronosticuri, iar bonusul maxim este de 30% din profit pentru biletele cu 8 selecţii. Poţi obţine acest bonus dacă intri pe pagina promoţiei de pe site-ul casei de pariuri şi dai click pe butonul picture.png.

Se acordă bonus pentru toate biletele multiple care conţin evenimente din fotbal şi tenis şi doar dacă fiecare selecţie de pe bilet are cota minimă 1.20. O persoană poate obţine un bonus maxim de 400 RON pe săptămână.

Astfel biletul acesta jucat cu 10 RON ar aduce un câştig de 482.8 RON şi un bonus de 165.4 RON; adică un câştig total de 648 RON.

Te aştept cu păreri. Care pronostic îţi pare a fi riscant şi de ce? Ce ai alege tu într-o anumită zi?

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi