Biletul lunii la Fortuna Bet: un oltean a câștigat peste 25,000€ pe US Open!

Un craiovean s-a dus sâmbătă 3 septembrie 2016 la o agenție locală Fortuna Bet unde a pariat câte 200RON pe două bilete identice ce conțineau nu mai puțin de 23 de pariuri. Majoritatea au fost plasate pe favoriți la meciuri de sâmbătă și duminică de la turneul de Grand Slam Us Open, motiv pentru care cotele de pe bilete nu au fost foarte mari: între 1.10 și 1.60. Chiar și așa cota totală s-a ridicat la peste 332!

Interesant este că primele 22 de pariuri au fost toate câștigătoare, dar ultimul meci i-a dat multe bătăi de cap olteanului. Acesta pariase că Kyrgios îl va învinge pe Marchenko, dar lucrurile nu au mers chiar cum trebuiau, ucraineanul conducând cu 2:1 la seturi în condițiile în care setul 3 îl câștigase de o manieră categorică: 6:1. În acel moment pariul avea toate șansele să fie pierzător, dar norocul pariorului a fost acela că grecul a decis să se retragă, motiv pentru care pariul a primit o cotă de 1.00! Acesta nici nu a tras mult în jos cota finală a biletului, pentru că Kyrgios era mare favorit înainte de începerea partidei, el având o cotă de doar 1.10 pentru un eventual succes. 

În final olteanul a luat 114,123.5RON, adică peste 1 miliard de lei vechi, sau altfel spus 25,650 de euro! El a fost inspirat că a împărțit miza pe două bilete identice, pentru că în caz contrar ar fi trebuit să plătească o taxă suplimentară de 16% pentru câștigul care depășea valoarea de 66.750 RON. Sigur, ar fi fost și mai inspirat dacă paria online pentru că ar fi evitat plata unei taxe de 5% la plasarea biletului, plus că avea posibilitatea de a depune direct din agenții prin intermediul serviciului Fortuna Cashpoint.

Mai jos poți vedea și biletele, iar dacă vrei să le verifici, intră pe site-ul Fortuna, accesează secțiunea ”Pariază în agenții”, iar în chenarul ”Verifică bilet” introdu codurile ooxen şi / sau op44c.

 

bilete-fortuna.jpg

 

Poză preluată de pe blog.efortuna.ro

 

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi