Ești bun la pariuri? Prinde biletele și câștigi automat!

Regulament Concurs Biletul Zilei

CÂȘTIGĂ GARANTAT premii de până la 350 RON la top case de pariuri online participând GRATUIT la Concursul Biletul Zilei

CONCURSUL ESTE ÎNCHEIAT!

Scriptul nu este blocat pentru a permite verificarea ofertei, dar nu mai poți câștiga premii!

 

ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este societatea Better Collective A/S, înregistrată la Autoritatea Daneză pentru Afaceri (Erhvervsstyrelsen) sub numărul CVR 27652913, cu sediul social în Danemarca, Toldbodgade 12, Baghuset 2. sal, DK-1253 Copenhaga K, reprezentată legal prin Christian Dam Rasmussen. 

 

DURATA ȘI ARIA DE DESFAȘURARE

Concursul se va desfășura zilnic, începând cu data 30 Noiembrie 2016 și până la 31 decembrie 2017 pe site-ul PariuriX.com.

 

DREPTUL DE PARTICIPARE

La concurs poate participa orice persoană fizică majoră cu domiciliul în România, care a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii „Concursului Biletul Zilei”, are un cont activ pe site-ul PariuriX.com (cel puțin un mesaj sau comentariu) și are conturi deschise prin intermediul site-ului PariuriX.com la operatorii care sponsorizează acest concurs. Conturile trebuie să fie verificate pentru a putea încasa premiile

Angajații și colaboratorii Better Collective nu au drept de participare la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor din prezentul Regulament.

 

PREMII

Premiile sunt oferite unui număr NELIMITAT de câștigători. Premiile se oferă sub formă de pariuri gratuite (free bets) de 20 RON și 50 RON. La fiecare sponsor se poate câștiga câte un pariu gratuit (free bet) de 20 RON și unul de 50 RON. Premiile se vor credita direct în contul operatorilor care sponsorisează acest concurs. Ordinea în care se câștigă la fiecare operator este aleatoare.

 

DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Fiecare participant își va valida singur biletele ca fiind câștigătoare sau pierzătoare. Dacă nu își validează biletul precedent nu va putea adăuga un bilet nou la concurs. Fiecare participant poate câștiga un premiu o singură dată la fiecare sponsor după cum urmează:

 • 20 RON – Pentru 2 bilete consecutive câștigate, fiecare cu o cotă minimă de 3.

 • 50 RON – Pentru 3 bilete consecutive câștigate, fiecare cu o cotă minimă de 4.

În momentul în care se câştigă un premiu se începe de la 0. De exemplu dacă un participant a luat un premiu de 20 RON va trebui să mai aibă încă 2 bilete consecutive câştigătoare pentru a primi următorul premiu.

În prima etapă participantul trebuie să câștige toate premiile de 20 RON la fiecare sponsor, iar ulterior va putea câștig premiile de 50 RON de la fiecare sposnor.

Când sunt îndeplinite condițiile de mai sus, vom verifica biletele pentru validare. Dacă totul este ok, vei vedea la notificări și la tine pe pagina de profil că ai câștigat un premiu și valoarea acestuia.

ATENȚIE!!! Participanții care validează în mod eronat vor primi interdicție pe site!

 

SPONSORI

Așa cum s-a menționat anterior pentru a putea încasa premiile trebuie să aveți un cont verificat deschis prin intermediul linkurilor de afiliere PariuriX. Dacă nu aveți un cont deschis o puteți face acum:

Netbet Deschide cont

SportingbetDeschide cont

Betano Deschide cont

UnibetDeschide cont

BetfairDeschide cont

 

ACORDAREA PREMIILOR

Pentru a vă putea acorda premiile în mod automat am inclus în formularul de înscriere la concurs câmpurile cu datele de identificare a contului pe care îl dețineți la operatorul de jocuri de noroc online (casa de pariuri).

Dacă nu aveți un cont deschis veți avea la dispoziție în secțiunea SPONSOR linkuri prin care să creați aceste conturi. În cazul în care din diverse motive (cont închis, nu doriți să deschideți cont etc.) nu ne puteți oferi datale la un operator, la introducerea datelor de identificare a contului poți dezactiva sposnorul și astfel vei concura doar pentru premiile oferite de ceilalți sponsori.

Premiile se acordă în mod normal în maxim 7 zile lucrătoare de la câștigarea și validarea lor. Listele cu premiile de creditat se trimit în fiecare luni. Organizatorul nu își poate asuma responsabilitatea pentru respectarea acestor termene. Pot exista întârzieri în funcție de perioada anului (de exemplu: concedii).

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula orice premiu oricărui participant pentru orice motiv dacă există suspiciuni privind activitatea corectă a utilizatorului pe site în cadrul concursului.

Pentru a putea încasa premiul, este nevoie să aveți un cont activ, adică cel puțin o depunere la operator.

MECANISMUL DE PARTICIPARE

Pasul 1 – Adăugarea biletului. Un bilet se poate adăuga la orice oră accesând secțiunea Biletul Zilei și apoi click pe Adaugă bilet.

 • Puteți adăuga un singur bilet pe zi.

 • Biletul trebuie adăugat cu minim 30 de minute înainte de începerea primului eveniment de pe bilet.

 • Evenimentele trebuie să înceapă între orele 00:00 și 24:00 din ziua respectivă.

 • Nu aveți voie să jucați tipuri de pariuri cu returnare parțială sau totală de miză.

 • Actualizare 09.01.2017: Dacă un bilet conţine un pronostic cu returnare de miză acesta va fi anulat!

 • Biletul trebuie să conțină minim 3 pariuri, maxim 7.

 • Cota minimă pentru fiecare pariu este 1,3 din acest motiv cotele mai mici au fost eliminate din ofertă.

 • Opțiunile de pe bilet nu se mai pot schimba după publicarea biletului.

Pasul 2 Validarea Biletului. Un bilet poate fi validat de pe pagina Biletele mele, accesibilă din sectiunea Biletul Zilei.

 • Biletul se validează de către cel care a adăugat biletul.

 • Actualizare 09.01.2017: Dacă un meci este anulat / amânat şi nu se termină în maximum 24 de ore de la ora trecută în script întreg biletul este anulat (dacă restul pronosticurilor sunt câştigate) sau pierdut (dacă cel puţin unul dintre pronosticuri este pierdut)!

Pasul 3 Află dacă ai câștigat. După ce se respectă condițiile de acordare a premiilor, un reprezentant al CMFP PFA va verifica dacă ați făcut validarea în mod corect și va aproba transmiterea datelor la operator pentru creditarea premiului. Vei primi notificare în bara de notificări și pe pagina ta de profil, unde va fi anunțat că ai câștigat. De asemenea poți consulta pagina Câștigători din secțiunea Biletul zilei. Ține cont, dacă nu ai contul deschis prin link-urile noastre de afiliere cu acești sponsori nu vei putea încasa premiul.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Vom păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

 

FORȚA MAJORĂ

Pentru scopul acestui Regulament, forţă majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului
din motive independente de voinţă să, şi a cărui apariţie pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament.

Dacă o situaţie de forta majoră împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1082 şi 1083 C.civ. Organizatorul, dacă invocă forţă majoră, este obligat să comunice participanţilor la Concursul existent în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră