Bilet NEBUN la Stanleybet: un bucureștean a pariat 50RON și a câștigat de 1,000 de ori mai mult!

Mâine se reiau campionatele importante ale Europei după ce weekend-ul trecut acestea au fost întrerupte din cauza preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018. Sunt convins că vor fi mulți cei care vor paria pe meciurile acestui sfârșit de săptămână, și pentru a te simți inspirat, hai să îți arăt ce a reușit un bucureștean runda trecută.

Acesta s-a dus la o agenție stradală Stanleybet și a pus 50RON pe un bilet format din nouă pariuri, toate de la meciuri de fotbal disputate pe 26-28 august. Cotele alese nu au fost deloc mici, cea mai mare fiind de 3.60 la Nice vs Lille din Franța Ligue 1, meci unde pariorul a mers pe un rezultat de egalitate. Reamintesc că partida s-a încheiat 1:1, scor stabilit încă din minutul 27.

În final biletul a fost câștigător, iar pariorul și-a multiplicat de peste 1,000 de ori suma investită, el câștigând nu mai puțin de 51,169RON! În mod ciudat, acesta nu s-a grăbit să își ridice câștigul, și s-a prezentat cu biletul abia pe 6 septembrie. De aceea nici noi nu am reușit să facem rost de el mai rapid!

bilet-stanleybet.jpg

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi