Bilet IREAL câștigat la Bet Cafe Arena! Miză de 1,000RON pe o cotă de 40!

Un bucureștean a jucat la Bet Cafe Arena un bilet cum nu prea vezi în România: acesta a pariat 1,000RON pe un combo format din două pariuri de cote 6.20, respectiv 6.50, ceea ce cere mult curaj indiferent de câți bani ar avea respectivul parior. Culmea este că biletul lui de cotă 40.30 chiar a fost câștigător, iar astfel bucureșteanul a pus mâna pe un câștig fabulos de 38,380.95RON după ce a plătit acea taxă de 5% la plasarea biletului.

Ambele partide s-au jucat luni dimineață. Primul pariu a fost de la meciul Vitoria vs Santos din Brazilia Serie A, unde  pariorul nostru a mers pe un Pauză/Final: 2/2 + peste 2.5 goluri. Echipa vizitatoare a condus cu 2:1 la pauză și s-a impus în final cu emoții, scor 3:2, după ce golul victoriei a venit în minutul 82.

Al doilea pariu de pe bilet a fost plasat pe partida din Mexic dintre Puebla și Club Tijua, unde fericitul câștigător a ales un nou pariu combinat: Pauză/Final 1/1 + peste 2.5 goluri. În final echipa gazdă a câștigat cu 3:2 după ce avea 3:1 la finalul primei reprize. 

Dacă ți se pare acest bilet prea tare ca să fie adevărat, nu este nici o problemă. Poți oricând să îl verifici direct pe betcafearena.ro introducând codul 160107095 în secțiunea ”Verificare bilet”.

betcafe-bilet.jpg

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi