Bilet IMPOSIBIL: cotă de 4,104 prinsă din doar trei pronosticuri!

Un client Multibet a reușit imposibilul: a prins o cotă totală de 4,104 din doar trei pronosticuri corecte! Da ai auzit bine! Cum a foast posibil așa ceva? Biletul său a conținut două ponturi de tipul 2 pauză 1 final, ambele cu cote fabuloase de 38.00, respectiv 36.00, dar și un al treilea pont cu o cotă de 3.00.

Primul pauză / final a fost prins la un meci jucat pe 19 octombrie, atunci când Vendsyssel a învins pe Odense în Cupa Danemarcei cu 2:1 după ce a fost condusă cu 1:0 la finalul primei reprize. În aceeași zi a ieșit și pontul de cotă 3.00: victorie solistă FC Seoul în partida cu Jeonbuk. Culmea este că acest pariu a ieșit cu mari emoții; gazdele s-au impus cu 2:1 după ce golul victoriei a fost marcat  în minutul 90.

Cu emoții și mai mari a ieșit ultimul pont de pe bilet, cel de cotă 38.00 la partida Eupen vs Gent. Oaspeți au condus cu 1:0 la pauză, adversarii au egalat în minutul 70, iar după minutul 90 au mai punctat de alte două ori! Scor final 3:1

Singura problemă pentru parior este aceea că a jucat biletul pe doar 1RON, ceea ce înseamnă că el a câștigat 3,898RON după ce a plătit taxă de 5% aferentă pariurilor offline. Chiar și așa el poate rămâne cu satisfacția că a prins un bilet de-a dreptul imposibil. 

multibet-incredibil.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi