Bilet cu bonus dublu pentru 15/16 octombrie 2016 - dacă iese băgăm Fortuna în faliment!

Nu am obiceiul să joc astfel de bilete, doar că acum revenind din oraş am trecut pe lângă o agenţie Fortuna şi am văzut stând la aer o operatoare a celor de la Fortuna. Părea cam plictisită în aşteptarea weekend-ului aşa că m-am gândit să-i dau puţin de lucru. Am intrat în agenţie cu scopul să fac vreo 5 astfel de bilete cu bonus dublu..până la urmă m-am plictist eu tot răsfoind la foile din ofertă şi am rămas doar cu acesta.

Vei vedea mai jos biletul cu bonus dublu la Fortuna pentru 15-16 octombrie 2016 dar până atunci vreau să-ţi spun 2 lucruri despre această agenţie de pariuri:

1. PariuriX este singurul site de profil din România care are o înţelegere cu Fortuna prin care cei care deschid cont de pe link-ul special https://pariurix.com/links/efortuna.php primesc un pariu gratuit de 50 RON la prima depunere. Depui cât vrei, începând cu 25 RON şi primeşti:

  • pariul gratuit exclusiv de 50 RON
  • până la 15 pariuri plasate pe bani reali fără risc (miza maximă 20 RON per pariu) - dacă le pierzi primeşti miza înapoi)
  • la fiecare 10 pariuri plasate de pe mobil cu miza minimă de 20 RON pe cote de minim 1.80 plasate primeşti un pariu gratuit de 20 RON - poţi primi 10 astfel de pariuri gratuite
  • la fiecare din primele 10 pariuri câştigate primeşti 50% din miză (maxim 50 RON) sub formă de pariu gratuit

1.jpg

2. Poţi juca la Fortuna astfel de bilete şi online. Nu chiar cu bonus dublu, dar cu bonus de 60% pentru bilete jucate cu minim 5 RON, care conţin minim 13 pronosticuri cu cota minimă 1.20 fiecare din competiţiile: Spania - La Liga; Anglia - Premier League; Germania - Bundesliga 1; Italia - Serie A; România - Liga 1; Franța – Ligue 1, Portugalia - Primeira Liga, Olanda - Eredivisie, Turcia - Super Lig. Din cele 21 de pronosticuri de pe biletul de mai jos 14 se încadrează şi în cerinţele de mai sus, aşa că dacă nu vrei să mai baţi drumul până la cea mai apropiată agenţie dă click aici, deschide cont şi pariază imediat din faţa pc-ului, laptopului sau chiar de pe telefon sau tabletă.

Iată şi biletul prima dată jucat şi a doua oară făcut acum de mine pentru că în cazul în care vrea cineva să-l joace să aibă codul la dispoziţie. Am jucat 21 de pronosticuri pe bilet deoarece nu vreau să risc să prind 19 dintre ele şi unul să nu iasă şi să le las astfel bonusul dublu :)

Cât despre titlul articolului, evident că este doar o figură de stil "băgarea agenţiei Fortuna în faliment" deşi din miile de persoane care vor citi acest articol dacă-l vor juca o sută, şi va ieşi "covorul", nu va fi prea bine pentru bugetul agenţiei. Da, ştiu, e puţin probabil să iasă un asemenea "pomelnic", şi mai puţin probabil, să-l mai joace încă o sută.

bilet-bonus-dublu-fortuna.jpg

bonus-dublu-15-16-octombrie-1.jpg

 

Click aici pentru a obţine un pariu gratuit de 50 RON la Fortuna - ofertă unică în România prin PariuriX!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii