Bilanţul agenţiilor de pariuri offline din România în 2014

Agenţiile de pariuri offline sunt foarte răspândite peste tot în lume, iar România nu face excepţie. S-au înmulţit foarte repede, iar acest proces continuă şi în prezent, aşa că în cele mai mari oraşe le găsim în toate cartierele şi orice zonă aglomerată. Au apărut agenţii noi, unele puţin cunoscute publicului, însă este foarte greu să îşi facă loc printre mai marii operatori. Totuşi, se pare că profitul este garantat pentru majoritatea dintre ele, chiar şi într-o piaţă atât de săracă precum cea din ţara noastră.

646x404.jpg

Sursă: forbes.ro

Chiar dacă supremaţia caselor de pariuri online este certă,, iată că şi agenţiile de cartier supravieţuiesc, unele chiar cu foarte mare succes. Celebra publicaţie “Forbes” a făcut publice în aceste zile bilanţurile financiare ale caselor de pariuri sportive offline pentru anul 2014, în care poţi vedea şi tu liderii pe piaţa din România.

Au fost urmărite 13 dintre cele mai importante astfel de agenţii, care au înregistrat în 2014 un profit total de 6.770.431€. Conform graficelor prezentate, cel mai mare profit a fost înregistrat de PublicBet, 2.73 milioane de euro, care conduce detaşat piaţa pariurilor offline în România cu o cifră de afaceri de 41.68 milioane de euro. Următoarele două case, ca şi profit, sunt MozzartBet şi BaumBet, însă la mare distanţă de liderul PublicBet. Trebuie precizat că două case au raportat pierderi la finele anului. Acestea sunt Stanleybet (222.529 €) şi MultiBET (57,520 €), toate celelate înregistrând profit. Se constată că profitul primelor trei operatori a crescut foarte mult în anul precedent, chiar şi cu 35,6 % în cazul PublicBet-ului.

Popularitatea acestor agenţii este foarte bine reflectată în graficele financiare întocmite de cei de la Forbes, PublicBet, Casa Pariurilor şi Stanleybet, în această ordine, fiind preferatele romanilor. Ele au cifre de afaceri net superioare faţă de restul şi rămâne de văzut dacă tendinţa se va menţine şi în anul în curs.

Poate puţin surprinzătoare este evoluţia unei agenţii destul de răspândite în România, care în ultimii ani a pătruns în forţă pe piaţă. Este vorba despre Superbet, care are cea mai mică cifra de afaceri şi totodată un profit de doar 35.706€.

Aşa cum era normal, în bilanţurile raportate găsim şi secţiunea “datorii”. Toate cele 13 agenţii analizate înregistrează datorii, însă dintre ele se distinge în mod special MozzartBet cu o sumă de 6.7 milioane €. Totalul datoriilor ajunge la 26.24 milioane €.

Este evidentă popularitatea agenţiilor de pariuri offline printre români. Aşa că dacă doreşti să consulţi graficele menţionate mai sus poţi accesa siteul http://www.forbes.ro/ .

PariuriX vă recomandă să pariaţi online. Click aici pentru a vedea casa de pariuri preferată de români!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi