Betway are un nou șef. Rivalul Sportech a anunțat că nu are nevoie de schimbări

Operatorul britanic de pariuri Betway, licențiat online, și-a ales un nou CEO. Asta în timp ce marele rival britanic de pariuri Sportech a decis că nu are nevoie de niciun director executiv. La începutul acestei săptămâni, Betway a anunțat că l-a promovat în funcție pe directorul de marketing și operațiuni Anthony Werkman (fotyo: casinoz.biz) ca nou director executiv. Acesta l-a înlocuit pe Richard Akitt, promovat și el în postul de președinte al consiliului după cinci ani în care a fost CEO.

În același timp, Sportech a decis că activitatea poate continua la fel de bine, fără un director executiv sau financiar. Operatorul britanic se pare că se mulțumește cu o abordare ”semi-anarhică” până în momentul în care persoane responsabile vor decide să ia ”hățurile” în mâini.

În septembrie, responsabilul Sportech, Ian Penrose a anunțat că va părăsi afacerea până la sfârșitul anului, în timp ce Mickey Kalifa a părăsit postul său de conducere la 31 octombrie. Compania a informat că nu intenționează și nici nu dorește să-i înlocuiască pe cei doi pentru a contribui la realizarea unor economii, inclusiv compensații executive de cel puțin 2 milioane de lire sterline.

Președintele Sportech - Richard McGuire (foto: calvinayre.com) pare să îmbrățișeze mai nou puncte din agenda de lucru a lui Donald Trump..Întrebat recent despre zecile de posturi vacante de la nivel înalt ale Departamentului de Stat, președintele SUA a declarat că aceste poziții nu au fost ocupate și nici nu vor fi...

Pe de altă parte, Sportech a anunțat că veniturile tranzacțiilor în trimestrul trei din acest an au crescut cu 7,5%, până la 18,3 milioane de lire sterline. Diviziile Racing și Digital au raportat și ele venituri de până la 8,1%, în timp ce afacerile de pe piața nord-americană au înregistrat venituri cu 41,5% mai mari. Divizia Sportech Venues s-a bucurat de o creștere a veniturilor de 6%, datorită performanțelor puternice prin operațiunile sale online.

Sportech este evaluată în prezent la 68 milioane de lire sterline, fără datorii. Majoritatea acestor bani au venit din vânzarea recentă a diviziei sale de Fotbal (foto: calvinayre.com). Compania a vândut recent celor de la Scientific Games Corporation.și pachetul de 2,3 milioane de lire sterline în NYX Gaming Group

Joacă acum la unul din cazinourile online recomandate de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi