PariuriX intră într-o nouă eră! Site-ul a fost preluat de către Better Collective!

Astăzi venim cu o veste foarte importantă pentru membrii comunității noastre. PariuriX tocmai și-a schimbat patronatul, site-ul fiind preluat de către cunoscuta companie daneză Better Collective, lider mondial în crearea de platforme digitale pentru comunitățile de iGaming. 

Timp de mai bine de 10 ani am fost alături de pariori - v-am învățat să jucați la pariuri online, v-am oferit articole, tutoriale și ghiduri complexe care să vă ajute să treceți la următorul nivel și să deveniți pariori mai buni, v-am pus la dispoziție analize și pronosticuri la cele mai importante meciuri și evenimente sportive, iar împreună cu voi am dezvoltat cel mai important forum de pariuri sportive din România. A venit însă momentul să trecem la următorul nivel, și cu siguranță vom reuși să facem acest lucru, având acum în spate experiența și profesionalismul celor de la Better Collective.

 

Ce spun cei implicați în tranzacție?

Odată cu achiziţia PariuriX, Better Collective devine liderul pieţei de afiliaţi al nişei de pariuri sportive din România. Adăugând încă o piaţă reglementată în portofoliul companiei noastre este un pas strategic important. Suntem foarte bucuroşi să preluăm un brand consacrat şi recunoscut la nivel local.  Fondatorul, Marius Cădar, a realizat o treabă excelentă în crearea produsului şi creşterea comunităţii PariuriX, iar Better Collective va folosi toate resursele disponibile pentru a dezvolta brandul şi produsul în continuare.
- Daniel Damian, Project Manager M&A la Better Collective

Am fondat PariuriX acum mai mult de 10 ani din dorinţa de a crea o comunitate de pariori profesionişti unde să alegem împreună cele mai bune ponturi de jucat în fiecare zi. Odată cu trecerea anilor, am reuşit să închegăm o echipă de tipsteri experimentaţi cu rezultate şi reputaţie pe măsură. Acum avem cea mai complexă bază de date cu articole informative despre pariuri sportive, cazino şi poker. De asemenea, forumul nostru oferă cel mai bun suport pentru pariori.

Sunt mândru de toate lucrurile pe care am reuşit să le realizăm şi sunt bucuros să înmânez proiectul celor de la Better Collective. Am încredere că ei vor dezvolta şi îmbunătăţi platforma în continuare, păstrând valorile de bază al brandului PariuriX.
- Marius Cădar, Fondator PariuriX

 

Cine sunt cei de la Better Collective? 

Better Collective este o companie fondată în 2004 care a devenit în scurt timp lider mondial în crearea de platforme digitale pentru comunităţile de iGaming. Aceasta a dezvoltat de-a lungul timpului peste 2,000 de site-uri și produse de gambling, printre care se numără cea mai mare reţea socială pentru pariuri sportive din lume: bettingexpert.com. Pe acest site sunt înregistrați peste 450,000 de utilizatori din întreaga lume care își dau zilnic cu părerea despre meciurile din peste 40 de sporturi diferite, fiind generate în jur de 125,000 de ponturi pariuri sportive în fiecare lună! Betting Expert a câștigat în 2015 premiul pentru ”Cel Mai Bun Afiliat” la premiile ”EGR Operator Awards”, ceea ce spune multe despre realizările acestui site.

Însă acesta nu este singurul proiect important deținut de Better Collective. Compania daneză a lansat în 2016 smartbets.com, primul site din lume ce îmbină într-un mod profesionist compararea cotelor cu detalii statistice ale echipelor. Pariorii pot pe de-o parte să compare cotele de la zeci de case de pariuri online pentru aproape orice meci disponibil la pariuri, iar pe de altă parte pot găsi pariuri de valoare luând în considerare statistici complexe.

Un alt site popular aflat în portofoliul Better Collective este DiscoverSlots, aceasta fiind o platformă ce ajută utilizatorii să găsească cele mai bune sloturi video în funcție de preferințele personale ale acestora. De aceea avem motive întemeiate să credem că și PariuriX va trece la următorul nivel sub conducerea celor de la Better Collective!

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!