BetStars - află mai multe despre ”sora” mai mică a site-ului PokerStars

Află rapid dacă se merită sau nu să pariezi la BetStars, și vezi pe scurt care sunt avantajele și dezavantajele oferite de această casă de pariuri online. În cele ce urmează vom acoperi în câteva paragrafe cele mai importante aspecte care țin de agenția BetStars, iar dacă ești interesat de o recenzie mult mai amănunțită, atunci te invit să accesezi acest link : https://pariurix.com/agentii/betstars.

VEZI SITE-UL BETSTARS ȘI DESCOPERĂ BONUSUL DE BUN VENIT!


Cine este BetStars?

BetStars este casa de pariuri care aparține de PokerStars, cea mai importantă cameră de poker la nivel mondial. Probabil ești surprins să afli acest lucru mai ales că nu sunt puțini cei care nu au auzit până acum decât vag de BetStars. Motivul este însă destul de simplu : în timp ce site-ul de poker a fost lansat în 2001 și a avut atâția ani la dispoziție să se facă cunoscut la nivel mondial, ”sora” mai mică a fost lansată abia în 2015, și doar în anumite țări, printre care și România. Conform D.ONJN 1438/12.08.2016, cele două site-uri împart aceeași licență de funcționare, care le dă drept de operare până în 2026!


La ce ne putem aștepta?

Înainte de a vorbi despre serviciile oferite, un lucru este evident din start. În condițiile în care această casă de pariuri aparține de PokerStars, este clar că avem de-a face cu un operator foarte serios, care are un site stabil și limite de depuneri / retrageri / pariere mai mult decât rezonabile (să ne gândim doar la ce sume se rulează zilnic pe platforma de poker). Deci din acest punct de vedere te poți juca cu încredere.  Deschide cont acum!


Părțile mai puțin plăcute

Nu pot spune că site-ul este neapărat unul dificil de navigat, dar îmi vin în minte alte site-uri de pariuri cu interfețe mai intuitive de atât. Un începător va avea nevoie de ceva timp ca să se obișnuiască cu această interfață. O a doua problemă este faptul că nu poți paria în RON. Sau cel puțin eu, care am cont dinainte ca licențierea să fie obligatorie, am contul în dolari și nu pot schimba acest lucru. Chiar și atunci când mi-am migrat contul de pe platforma internațională pe cea românească nu am avut posibilitatea de a schimba valuta. Singurul moment în care operez cu lei românești este atunci când depun sau retrag, dar și aici, este mai degrabă vorba de afișaj, pentru că de fapt se face schimbul valutar din lei în dolari.
 

Oferta sportivă și cotele oferite

Cotele sunt decente – nu-s nici mici, dar nu sunt nici cele mai bune de pe piață. Cam același lucru se poate spune și despre oferta sportivă. Aceasta este mai mult decât decentă și va mulțumi majoritatea pariorilor. Sunt destule agenții cu o ofertă mai slabă decât BetStars, dar îmi vin în minte și câteva care stau mai bine la acest capitol. Plus că acest operator nu pune mare accent pe oferta sportivă din România, deci nu te aștepta să dai de foarte multe meciuri din ligile inferioare de fotbal de la noi, sau de partide românește de handbal sau baschet. Află mai multe despre oferta BetStars : https://pariurix.com/agentii/betstars/oferta.


Oferta de pariuri live

Acesta îl consider unul din punctele slabe ale agenției. Nu pot să zic că stă rău, dar depinde și cu ce comparăm. La momentul în care am consultat oferta sportivă live (într-o vineri după-amiază), BetStars acoperea 22 de meciuri de fotbal, 8 de tenis și 13 din alte sporturi. În același moment Netbet (vezi site-ul agenției) oferea pariuri pe nu mai puțin de 40 de meciuri de fotbal și 16 de tenis, diferența fiind una considerabilă! Este drept că la alte sporturi avea 12 evenimente în ofertă.
 

Alte aspecte importante

  • Sunt oferite destul de multe metode de plată, depunerea minimă fiind de 10$ indiferent de metoda aleasă - carduri de credit/debit, Skrill, Neteller, EntroPay, Paysafecard.
  • Nu este oferit un serviciu de transmisiuni live video.
  • Este oferită o aplicație de pariuri pentru mobil, dar aceasta este disponibilă doar pe IOS.
  • Poți plasa pariuri inclusiv din aplicația PokerStars pentru desktop.
  • Verificarea contului de pariuri se face din cadrul aplicației PokerStars. Află mai multe!
  • Nu este oferit un serviciu de live chat, dar poți contacta staff-ul prin completarea unui formular online, iar răspunsurile vin destul de rapid.
  • Este oferit un bonus pentru prima depunere pe care îl poți descoperi AICI.


Concluzii finale

Per total BetStars este o agenție de pariuri bună, dar nu face parte dintre cele mai bune 5 case de pariuri online licențiate. Recomand acest operator în special celor care vor să joace poker și să parieze la același operator, dar și celor pentru care seriozitatea agenției și stabilitatea platformei sunt mai importante decât serviciile propriu-zise. Nu recomand agenția acelor pariori care sunt în căutarea celei mai bune oferte sportive.

VEZI SITE-UL BETSTARS ȘI DESCOPERĂ BONUSUL DE BUN VENIT!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi