BetStars oferă clienților care pariază pe faza grupelor la Euro 2016 un pariu gratuit de 10$/£/€!

Casa de pariuri online BetStars (D. 2165/28.08.2015) este platforma de pariuri sportive a celor de la PokerStars, aceasta venind foarte des cu promoții atractive. Odată cu debutul Campionatul European de Fotbal din Franța, nu aveau cum să lipsească nici ofertele pe această competiție. De aceea BetStars (deschide cont acum) oferă tuturor clienților care pariază pe faza grupelor de la Euro 2016 un pariu gratuit de 10 $/£/€ ce poate fi folosit pe absolut orice sport sau eveniment sportiv.

betstars.png

Ce am de făcut pentru a primi acest free bet de 10 $/£/€?
Pentru a putea primi acest pariu gratuit, este necesar să plasezi din bani proprii trei pariuri de minim 10 $/£/€ fiecare pe meciuri separate din faza grupelor. Se califică doar pariurile single plasate pe o cotă de minim 1.50 după data de 8 iunie 2016.    

Dacă de exemplu ai pus un pariu pe Franța vs România pe 5 iunie, atunci acesta nu se califică. De asemenea, pariurile multiple sau în sistem nu contează nici ele.

Când primesc pariul gratuit și cum îl pot folosi?
În maxim 24 de ore din momentul în care această condiție este îndeplinită vei primi pe cont pariul gratuit de 10 $/£/€. Acesta este valabil timp de 7 zile și poate fi plasat pe orice sport și eveniment sportiv. Asta înseamnă că nu trebuie să îl utilizezi neapărat pentru pariuri pe Campionatul European.

De pe urma pariului gratuit vei putea păstra doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu utilizezi acest free bet de 10€ pe o cotă de 2.40, iar pariul tău este câștigător, atunci pe cont va fi creditată suma de 14€. Această sumă de bani nu are atașate condiții suplimentare de rulaj.

Alte promoții
Dacă nu ai un cont la betstars.com dar te înregistrezi acum te vei califica și pentru o ofertă de bun venit prin care poți primi încă patru pariuri gratuite de câte 5€ fiecare. Recomand să consulți pagina de promoții deoarece cu siguranță vei mai găsi și alte oferte atractive de pe urma cărora poți profita, unele din ele chiar la Campionatul European!

Pariază acum pe Campionatul European pentru a primi un pariu gratuit de 10 $/£/€, plus un bonus de până la 20 $/£/€ pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi