Betomania, ”revoluția” de pe piața jocurilor de noroc online

Sunt o serie de site-uri pe piață care oferă pariuri și rotiri gratuite la ruletă. Dar există acum un site nou de jocuri de noroc online - Betomania, devenit deja viral pe internet. Este simplu de jucat și compania se laudă cu faptul că se pot câștiga jackpot-uri mari în rundele rapide. 

În același timp, Betomania oferă primele turnee de socializare din lume. Într-un joc pot intra de la unu până la 10 jucători sau există posibilitatea de a o lua pe cont propriu împotriva a mii de jucători din întreaga lume, în turnee live cu câștiguri foarte mari. Dar ceea ce face cu adevărat ca această nouă platformă să iasă în evidență față de ceilalți operatori de pe piață e faptul că jucătorul nu trebuie să se bazeze doar pe noroc. Nu se pariază împotriva casei - disputa ta este cu ceilalți jucători reali, care pariază la rândul lor bani adevărați! 

În joc poate intra orice persoană cu vârsta peste 18 ani, indiferent dacă este un începător sau un jucător experimentat. Ca începător, poți debuta într-unul din turneele gratuite,  unde sunt explicate metodele de joc și anumite tehnici - înainte de a provoca alți jucători. Betomania oferă zilnic turnee gratuite cu premii reale de până la 1000 lire sterline. Câștigurile se acordă tuturor jucătorilor care au depozite care variază de la 2 lire la 100 de lire sterline, în vreme ce costul mediu al unui joc este de 10 lire. 

Cei de la Betomania au făcut lista cu motivele pentru care merită să intri în joc: 

Jucători adevărați, Jackpot-uri reale - Nu pariezi împotriva niciunei case
Abilități mai presus de noroc - Învață să joci, învinge adversarii 
Încredere și respect - Poți retrage câștigurile în orice moment și să intri în contact cu echipa de asistență a Betomania 24ore, 7 zile din 7
Joacă pe mobil și tabletă - Oriunde, oricând
Turnee rapide, plăți uriașe - De la începător la experimentat în cel mai scurt timp 

Pariază acum la casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!