Pariază pe succesul Barcelonei cu Betis la o cotă specială de 10.00!

FC Barcelona, liderul la zi în Spania La Liga, se deplasează duminică la Sevilla acolo unde cu începere de la ora 21:45 va întâlni pe Real Betis într-un meci ce contează pentru runda a 20-a din Spania La Liga. Echipa catalană pornește ca favorită cu o cotă de 1.30 pentru un eventual succes, dar această agenție de pariuri sportive online vine cu o promoție specială prin care poți beneficia de o cotă mărită de 10.00 pentru exact același pariu! Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător, primești înapoi suma mizată! Singura condiție este să deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor speciale din articol - promoția este destinată doar clienților noi și nu este valabilă dacă te înregistrezi prin link-uri standard!

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Real Betis la o cotă mărită de 10.00!

 

Cum beneficiez de cotă 10.00 pe victorie Barcelona?

  1. Deschide cont la agenția recomandată prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și efectuează un prim depozit.
  2. Plasează un pariu single pe victoria lui Barcelona cu Real Betis (duminică 21 ianuarie, ora 21:45).
  3. Beneficiezi de cotă 10.00 pentru o miză de maxim 50RON sau primești miza înapoi dacă pariul este pierzător, în limita a 300RON.


Ce trebuie să știu despre pariul de calificare?

  • O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru cota specială de 10.00, și maxim 300RON pentru rambursarea sumei pariate în cazul unui pariu pierzător.
  • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat după înregistrare, și doar pentru pronosticul ”Victorie Barcelona”.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
  • Dacă la primul pariu plasat se folosește opțiunea Cash-out, utilizatorul nu va mai beneficia de bonusul de bun venit.
  • Pariul trebuie plasat înainte de startul partidei.

 

Ce se întâmplă după ce pariul este decis?

  • Situația 1 : Dacă Barcelona câștigă vei primi ca fonduri reale câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar restul câștigului este creditat în maxim 72 de ore sub formă de fonduri suplimentare (pentru o miză de maxim 50RON). Această sumă EXTRA trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 7 zile înainte de a putea fi deblocată.
  • Situația 2 : Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi integral suma pariată în limita  a 300RON. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 30 de zile. În ambele cazuri, cota de 1.50 poate fi formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.30)

Exemplu : Pariezi 50RON pe victoria celor de la Barcelona la o cotă normală de 1.30. Dacă ”extratereștrii” se impun primești 65RON (50 X 1.3) ca fonduri normale și încă 435 RON ca fonduri extra (500 - 65), și ai de rulat suma de 2,175 RON (435 X 5 ) în decurs de maxim 7 zile. Dacă pariul este în schimb necâștigător, primești înapoi cei 50RON pariați ca fonduri extra și ai de rulat 250RON în decurs de maxim 30 de zile. 

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Real Betis la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi