Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Betfair – schimbările care îi vor influența pe români

La finalul lunii august 2016 Betfair a obținut conform D.ONJN 1291/29.07.2016 o licență definitivă valabilă pe 10 ani, iar odată cu această extindere pe piața românească operatorul britanic a decis să treacă de la platforma betfair.com la betfair.ro care a adus cu sine câteva schimbări importante. 

 

CE S-A SCHIMBAT?

Din fericire, am scăpat de româno-engleza existentă pe site, astfel că acum avem un site 100% în limba română, cu promoții destinate doar românilor (deci nu mai sunt listate promoții la care de fapt nu putem aplica) și cu un serviciu de relații cu clienții care le va oferi suport utilizatorilor în limba română.

O altă modificare importantă a fost adăugarea monedei naționale, ceea ce înseamnă că acum putem depune, retrage și plasa pariuri direct în RON. Bonusurile sunt acordate și ele în lei românești. Cu siguranță această veste va încânta pe clienții Betfair. Există și o veste mai proastă. Betfair a decis să renunțe să mai ofere jocuri de cazino și poker, astfel încât acum pune la dispoziția clienților români doar platforma de pariuri sportive și platforma de betting exchange. 

În cazul în care te-ai jucat la Betfair înainte de trecerea la platforma românească, și ai dat acum de acest articol, atunci trebuie să știi că conturile existente nu suferă nicio modificare, pot fi utilizate în continuare. Însă dacă nu ți-ai verificat niciodată identitatea contului, este posibil ca acesta să fi fost închis între timp pentru că legile actuale prevăd ca orice cont de pariuri neverificat să fie închis în maxim 30 de zile.  Mai multe detalii despre verificarea contului la Betfair găsiţi în articolul: https://pariurix.com/verificarea-contului-de-pariuri-kyc-la-betfair.html.

Nu pierdeți ocazia de a paria la cel mai mare betting exchange din lume, deschideți un cont chiar acum!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi