Betfair oferă cota 6 pentru 1 solist în meciul Steaua - Viitorul

steaua-viitorul-promotie-betfair.jpg

Agenţia de pariuri online Betfair ne-a obişnuit cu astfel de oferte. În general sunt preferate echipe precum Bayern Munchen sau Barcelona, pentru aceasta din urmă cel mai mare site de betting exchange fiind şi sponsor. Special pentru jucătorii din România Betfair (vezi aici site-ul oficial) a decis să mărească astăzi cota pentru succesul Stelei Bucureşti în partida cu Viitorul Constanţa. Derby-ul etapei cu numărul 15 din Liga 1 va avea loc în această seară de la ora 20:30.

În cazul în care nu ai cont la Betfair poţi paria pe triumful "roş-albaştrilor" la o super cotă de 6. Este foarte simplu să beneficiezi această cotă de 6:

  1. Deschizi cont la Betfair acum şi foloseşti codul promoţional ZSKM49
  2. Plasezi un pariu pe Steaua la cota normală din oferta Sportsbook

Mai departe există 2 situaţii:

  1. Steaua va câştiga acest joc, caz în care tu vei primi în primă fază câştigul la cota nromală (miza jucată de tine x cota pariată) iar în cursul zilei de luni vei mai primi diferenţa dintre câştigul cu cota mărită şi câştigul deja creditat sub formă de bonus.
  2. Steaua nu va câştiga acest joc, caz în care miza jucată de tine (maxim 50 RON) îţi va fi rambursată sub formă de bonus.

În oricare postură te-ai situa trebuie să ştii că bonusul va trebui rulat o singură dată pe bilete care să conţină o cotă mai mare sau egală cu 1.50. Rulajul va trebui făcut în maxim 90 de zile.

Deschide cont acum la Betfair şi pariază pe victoria Stelei la o cotă de 6!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi