Betfair Live Video – acum poți urmări meciurile preferate gratuit la Betfair

Urmărește GRATUIT meciurile preferate prin serviciul BETFAIR LIVE VIDEO! Vezi ce ai de făcut pentru avea acces direct din fereastra de pariuri live la transmisiuni video din Serie A, FA Cup, US Open, Roland Garros, Euroliga, Eurocup și alte competiții de top!

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) este una dintre cele mai importante 5 case de pariuri online licențiate în România, dar la un moment dat era singura dintre acestea care nu avea un serviciu de live streaming pentru clienții de la noi din țară.  Acest lucru s-a schimbat în 2017, atunci când Betfair a început să ofere meciuri live online gratuit.

Pariază live la Betfair și urmărește live video meciurile preferate!


CE SPORTURI ȘI COMPETIȚII SUNT ACOPERITE?

Momentan oferta nu este la fel de bogată precum cea pe care o găsim la concurență, dar serviciul este la început și cu siguranță va fi îmbunătățit în timp . Printre cele mai importante competiții acoperite putem enumera:

  • Fotbal – Serie A, FA Cup, Eredivisie, Allsvenskan
  • Tenis – US Open, Roland Garros, toate turneele 1000, 500 și 250 Master Series
  • Baschet – Euroliga și Eurocup, Liga Spaniolă, Italiană, Francează
  • Curse de cai – cursele de pe circuite din Marea Britanie, SUA dar și alte țări (Chile, Franța, Africa de Sud, Suedia și Australia)
  • Curse de ogari – cursele de pe următoarele circuite britanice: Crayford, Henlow, Hove, Monmore, Newcastle, Romford, Sheffield, Sunderland și Wimbledon

Mai sus am enumerat doar cele mai importante evenimente acoperite, dar vei găsi transmisiuni și din alte sporturi sau competiții.

 

CUM POT URMĂRI LIVE EVENIMENTELE DORITE?

Betfair Live Video este un serviciu gratuit la care are acces orice client cu o balanță pozitivă a contului (deci trebuie să ai măcar câțiva bani pe cont). Excepții sunt cursele de cai și ogari, unde poți urmări doar acele curse pe care pariezi. Dar ținând cont că Betfair este singura agenție licențiată care oferă transmisiuni live pe cai și câini, nu prea avem motive să ne plângem.

Pentru a urmări un meci este suficient să intri pe pagina de pariuri live a acestuia. Cum știi dacă un meci este însoțit de live stream? Foarte simplu – pe pagina de pariuri live vei găsi în dreptule evenimentelor transmise simbolul live video reprezentat printr-o săgeată.

Transmisiunile sunt disponibile atât de pe platforma de pariuri sportive cât și cea de betting exchange. Mai mult decât atât, poți urmări meciurile preferate și din cadrul aplicațiilor pentru mobil – Betfair Sportsbook și Betfair Exchange.

Pariază live la Betfair și urmărește live video meciurile preferate!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive