Betfair încearcă să ia licenţa pentru una dintre cele mai restrictive pieţe europene

Cunoaşteţi cu toţii problemele cu care se confruntă casele de pariuri online în multe ţări europene, iar noile reglementări fac pe tot mai mulţi operatori online să se retragă. Este şi cazul Portugaliei, una dintre cele mai restrictive pieţe din Europa.

Dacă în urmă cu aproximativ o lună un mare operator a anunţat că va înceta activitatea pe teritoriul Portugaliei, iată că în cele din urmă agenţiile străine vor pătrunde şi aici. Este vorba despre Betfair, care a anunţat că va începe procedurile de obţinere a licenţei de funcţionare.

Joacă aici la pariuri online live!

Situaţia este similară cu cea din România, unde după ce foarte mulţi operatori de pariuri online s-au retras de pe piaţă din cauza legii jocurilor de noroc, la sfârşitul lunii trecute au apărut şi primii astfel de operatori care au apelat pentru licenţă.

Totuşi, Betfair va suspenda activităţile în Portugalia până ce procesul de licenţiere va fi finalizat şi deja a notificat clienţii că vor avea acces la conturi până la sfârşitul acestei luni, însă din data de 16.07.2015 orice fel de pariu va fi suspendat. Cele deja plasate vor fi luate în considerare dacă data de disputare nu depăşeşte 31.07.2015, în caz contrar acestea urmând să fie anulate. La fel se întâmplă şi în cazul pariurilor de tip "bet exchange", iar jocurile de cazino vor fi suspendate imediat.

Betfair va începe procesul de obținere a licenței în Portugalia și drept urmare serviciile noastre nu vor mai fi oferite până când procesul nu este complet. Am înțeles că este frustrant şi ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate. Sperăm să ne întoarcem cât mai curând posibil.Betffair, în mail-ul de notificare

Procesul de licenţiere va începe în luna septembrie şi dacă va avea un rezultat pozitiv, Betfair urmează să devină primul mare operator de pariuri online licenţiat în Portugalia.

Betfair în acest moment nu mai primeşte clienţi noi nici în România, însă vă recomand un alt mare operator din industria de gambling, Sportingbet (deschide cont aici), casa de pariuri cu cele mai atractive cote, promoţii şi nu în ultimul rând cel mare mare bonus la înregistrare.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!