Betcade – un “Google Play Store” doar cu aplicaţii de pariuri

betcade.jpg

După cum deja ştim, Android are o cota de piaţă uriaşă care îi acoperă atât pe utilizatorii de smartphone-uri cât şi pe cei de tablete, tocmai de aceea este evident că majoritatea pariorilor folosesc un dispozitiv cu Android pentru a plasa pariuri atunci când nu sunt în preajma unui computer. Tocmai datorită acestui număr imens de utilizatori de Android, operatorii de pariuri online au dezvoltat aplicaţii de pariuri pentru aceştia astfel încât să le fie mai uşor. De aici încep problemele.

Încă din 2008, cei de la Google au spus un “NU” hotărât tuturor aplicaţiilor de tipul RMG (real-money gambling), astfel încât operatorii s-au aflat în imposibilitatea de a-şi adaugă aplicaţiile în Google Play şi de a le promova în interiorul acestui store. Motivele sunt ştiute doar de cei de la Google, însă ideea este că au avut şi încă au încăpăţânarea de a bloca aplicaţii importante dintr-o industrie uriaşă, legală şi cu foarte multe companii listate la bursă.

Această restricţie de a adaugă astfel de aplicaţii în Google Play a obligat operatorii să folosească magazine de aplicaţii mult mai mici, care nu au o expunere atât de mare sau să le pună clienţilor la dispoziţie aplicaţia în mod direct prin instalarea APK-ului. Una dintre problemele care apar în momentul în care un client instalează direct un APK este că îşi face o impresie greşită, aproape în mod involuntar, cu privire la credibilitatea brand-ului şi siguranţă datelor, fişierelor, informaţiilor atunci când este nevoit să accepte aplicaţii provenite din “surse necunoscute” (aceasta fiind o procedură care descurajează mulţi pariori) şi care sunt periodic notificaţi de către smartphone că acele aplicaţii din “surse necunoscute” solicită accesul către anumite date. Evident că se creează un sentiment de îndoială, iar pariorii ajung să folosească site-urile mobile în detrimentul aplicaţiilor care, de cele mai multe ori, au mai multe facilităţi, notificări şi se mişcă mult mai rapid.

Vestea bună este că o companie din California s-a gândit să treacă peste aceste restricţii şi să dezvolte un store/magazin de aplicaţii strict pentru aplicaţiile de pariuri pe bani reali: Betcade. Această companie îşi propune să atragă toţi operatorii care deţin aplicaţii prin intermediul cărora se pot paria şi să creeze un magazin cât mai atractiv, simplu de folosit şi sigur, astfel încât aplicaţiile de pariuri să fie uşor de găsit, să aibă vizibilitate şi să primească atenţia pe care o merită.

Betcade încă n-a fost lansat, însă discuţii au fost deja purtate cu marii operatori de pariuri din colţurile lumii şi feedback-ul a fost unul pozitiv. UK va fi prima piaţă pe care Betcade va fi lansat, urmând apoi şi alte ţări unde piaţa pariurilor este reglementată. Aşadar, există şanse mari că acest magazin de aplicaţii să pătrundă şi în România mai devreme sau mai târziu. Cu siguranţă va fi binevenit.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi