BetArena îşi suspendă activitatea online! Ce se întâmplă cu bonusul tău activ

Mișcare surprinzătoare în industria jocurilor de noroc din România! Deşi are licenţă de mai puţin de 4 luni, BetArena a decis să-şi suspende activitatea online pentru moment. Nu se spune în anunţul operatorului cât va dura asta, iar de aici se poate deduce faptul că nu se intenţionează prea curând revenirea pe piaţa online. Iată mesajul celor de la BetArena:

Bet Café Arena a devenit BetArena după ce a fost preluată de către Superbet, companie care de la finalul anului trecut are un nou CEO, în persoana lui Vlad Ardeleanu - un om cu o experienţă de peste 16 ani în retail. Odată cu numirea în noua funcţie, Ardeleanu a anunţat şi obiectivele propuse, dar nu s-a referit niciun moment la astfel de decizii..

(BetArena - asistenta, discutii si rezolvare probleme - PariuriX.com)

 

Directorul general al Superbet (foto: businessmagazin.ro) a intrat în domeniul jocurilor de noroc în septembrie 2015, ca CEO al companiei BetArena, din cadrul holdingului de companii.

Primul obiectiv al lui Ardeleanu în noua funcţie la Superbet a fost intrarea pe piaţa din Polonia, în urma unei investiţii de câteva milioane de euro. Prin această expansiune, compania a devenit în noiembrie 2017 singurul operator străin autorizat să funcţioneze pe piaţa poloneză, cu peste 50 de agenţii deschise până la finalul anului.

"Vrem să devenim numărul 1 pe piaţa din Polonia - unde există doi jucători importanţi, care au 4-500 de agenţii fiecare. În total, ambii jucători au 1.000 de agenţii, cam cât avem noi în România. Îi vom depăşi cu siguranţă. Pe lângă business-ul de retail, o altă parte însemnată a afacerii o reprezintă partea de digital şi vor conta şi volumele de business care se fac şi în online", spunea Vlad Ardeleanu, nu cu mult timp în urmă, într-un interviu pentru businessmagazin.ro. Decizia de a suspenda afacerea online nu va afecta activitatea stradală a agenţiilor BetArena.

Joacă la pariuri online la orice oră din zi sau din noapte, de pe orice PC sau dispozitiv mobil!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!