Betano.com acum și pe Android

Joacă de pe telefon sau tabletă la Betano, agenție de pariuri sportive care tocmai a lansat aplicația de pariuri pentru Android! Casa de pariuri online Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) a lansat aplicația dedicată sistemului de operare Android. Aceasta se alătură suitei care mai cuprinde aplicația pentru iOS și site-ul optimizat pentru dispozitive mobile.

7 din 10 români au smartphone, iar 9 din 10 dintre cei care au un dispozitiv mobil inteligent folosesc ca sisteme de operare Android sau iOS. Betano (deschide cont acum) a venit în întâmpinarea acestei realități a pieței și a creat aplicații dedicate. Aplicația de Android se poate descărca și instala pe dispozitivele cu acest sistem de operare de pe site-ul Betano, accesând link-ul: betano.com/apps/

Totul a fost testat astfel încât experiența utilizatorilor să fie plăcută și foarte rapidă. „Aplicația nu se blochează deloc, este stabilă și se mișcă excelent”, a fost părerea unuia dintre primii utilizatori.

Watch&Bet, SpeedBet și multe alte surprize

Aplicația de Android de la Betano vine cu funcții moderne menite să transforme experiența mobilă a utilizatorilor într-una dinamică, sigură și totodată distractivă. Prin Watch&Bet transmisiunile live a peste 24.000 de evenimente sportive se pot viziona direct pe orice tabletă și telefon cu Android, iar cu funcția Speed&Bet un pariu poate fi plasat în doar 2 secunde prin folosirea ecranului tactil!

Utilizatorii vor fi de asemenea informați prin notificări smart, în timp real, despre starea pariului lor sau despre evenimentele lor preferate. Posibilitățile de personalizare sunt multiple, la fel ca și pe platforma web de ultimă generație, Betano.com. Opțiunea MyLive individualizează pagina de pariuri live după preferințele jucătorilor, iar pariurile efectuate și cele câștigate pot fi distribuite pe Facebook, e-mail și Twitter.
 

În curând - TALK n' BET, pariuri prin comandă vocală!

Aplicația de Android va avea în curând și funcția TALK n' BET, prezentă deja pe platformele iOS. Unică în România, aceasta permite plasarea pariurilor prin comandă vocală și funcționează ireproșabil. Utitlizatorul nu mai trebuie să caute meciul dorit și să apoi să aleagă miza, ci totul se realizează prin voce, iar aplicația execută comanda. Află mai multe despre această funcție urmând ACEST LINK.

Betano vă invită așadar să descărcați aplicația de Android și să o folosiți pentru a vă ușura activitatea de pariere. La fel ca și cea pentru iOS, descărcată și folosită în România de mii de oameni, Betano oferă utilizatorilor acum și pe Android platforma ideală de distracție la pariuri sportive.

Deschide cont acum la Betano şi vei primi bonus 100% până la 200 RON!


Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi