Betano prezintă scenariile ideale pentru Steaua şi Astra după meciurile de azi din Europa League

Agenţia de pariuri Betano, la care dacă vă înregistraţi de pe acest link veţi beneficia de un pariu gratuit de 30 RON imediat după efectuarea primei depuneri, prefaţează cele 2 meciuri ale echipelor româneşti în Europa League. Ne sunt prezentate scenariile ideale prin care echipele pregătite de Şumudică şi Reghecampf pot să urce pe locurile secunde după meciurile din această seară.

 

Steaua și Astra atacă locurile secunde din grupele Europa League

  • Steaua și Astra au pornit destul de modest în grupele Europa League, dar au crescut de la partidă la partidă
  • În a patra rundelor a grupelor Ligii Europa, atât Steaua, cât și Astra pot urca pe locul secund în grupele lor, cu condiţia să obţină rezultate pozitive
  • Casa de pariuri sportive online Betano vă arată cele mai bune scenarii posibile de care pot beneficia Steaua și Astra pentru a urca pe locul 2 în grupe.

Steaua

1.png

  • Steaua poate ataca locul 2 din Grupa L, dacă va bate la Zurich, în meciul de joi de la ora 22:05. Victoria Stelei are o cotă 3.45 pe Betano. Pariază acum >>>
  • În același timp, pentru a urca pe 2, Villarreal trebuie să câștige celălalt meci al grupei, cu Osmanlispor.
  • În acest caz, Grupa L ar fi condusă de Villarreal cu 8 puncte, urmată de Steaua cu 5, așa cum se vede în clasamentul ipotetic de mai sus.
  • Steaua are două rezultate de egalitate și o înfrângere până acum în Grupa L a Europa League. Elevii lui Reghecampf au strâns 2 puncte și se află pe ultimul loc in grupă, depășiți de FC Zurich și Osmanlispor (fiecare cu câte 4 puncte) și de liderul Villarreal (5 puncte).

Astra

21.png

  • Astra ar putea beneficia, de asemenea, de rezultate care s-o urce pe poziţia secundă a grupei E
  • Astra va juca pe Naţional Arena, de la ora 20:00, contra cehilor de la  Viktoriei Plzen. Cota pentru victoria lor este de 3.50 pe Betano. Pariază acum >>>
  • În cazul în care Astra câştigă, iar cel de-al doilea meci al grupei dintre Austria Viena și AS Roma nu se termină egal, echipa din Giurgiu va urca pe locul 2 cu 6 puncte, iar pe prima poziţie se va afla Roma sau Austria Viena, cu 8 puncte.

Dacă nu ai cont la Betano şi vrei să pariezi pe victoriile echipelor româneşti în Europa League îţi recomand să deschizi unul acum şi să efectuezi prima depunere (minim 25 RON). Pe lângă bonus 100% din suma depusă, până la 200 RON, vei primi şi un pariu gratuit de 30 RON. Joci acest pariu gratuit pe o dublă conţinând victoriile celor 2 echipe româneşti şi poţi câştiga 426 RON, riscul de a pierde vreun ban din propriul buzunar fiind 0.

bilet-betano.JPG

 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!