BETANO.com este partenerul principal al Ligii 1 pentru sezonul curent și cel următor

Săptămâna trecută vă anunțam că Betano a devenit sponosorul oficial al Ligii 1 pentru sezoanele 2017 / 2018 și 2018 / 2019, articolul putând fi găsit AICI. De curând a fost emis și un comunicat de presă care oficializează parteneriatul dintre betano.ro și LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), comunicat pe care îl voi prezenta și eu mai jos. Înainte de a face acest lucru vreau doar să vă amintesc că agenția de pariuri sportive Betano este singura care oferă transmisiuni live video ale tuturor meciurilor din Liga 1 Betano (detalii aici), ea vine cu o ofertă sportivă bogată pe campionatul românesc, printre care și multe pariuri de lungă durată (detalii aici), iar mai nou este și partenerul oficial al echipei CS U Craiova (detalii aici).

 

COMUNICAT DE PRESĂ

BETANO.com este partenerul principal al Ligii 1

pentru sezonul curent și cel următor

Liga 1 devine Liga 1 Betano

București, 26 iulie 2017 – BETANO.com, operator european de pariuri sportive și cazinou online, și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au anunțat oficial parteneriatul pentru Liga 1, atât pentru sezonul curent, cât și pentru cel următor. Astfel, Liga 1 devine “Liga 1 Betano” pentru sezoanele 2017/2018 și 2018/2019.

Parteneriatul cu LPF face parte din strategia BETANO.com de a susține industria sportivă din România. Compania este implicată activ în sprijinul proiectelor și inițiativelor sportive din România și din alte țări în care operează.

“Liga 1 Betano” aduce o nouă identitate vizuală pentru Campionatul Național de Fotbal, dar păstrează caracteristicile unice ale ligii. Un nou logo a fost special conceput să rezoneze cu microbiștii de toate vârstele, integrând stindardul de luptă dacic.

Parteneriatul dintre BETANO.com și LPF include o serie de beneficii, printre care se numără expunerea logo-ului comun, Liga 1 Betano, pe stadioane, on-screen și pe materialele de difuzare ale Ligii sau streaming-ul live al meciurilor pe platforma BETANO.com și multe altele. În plus, parteneriatul oferă BETANO.com posibilitatea de a crea experiențe autentice fanilor, prin desfășurarea de activități speciale pe stadioanele din Liga 1, în timpul meciurilor din Liga 1.

„Suntem mândri să avem un rol activ pe cea mai importantă scenă a fotbalului românesc, în calitate de parteneri ai LPF. Prețuim sportul și îl sprijinim prin parteneriate, sponsorizări și un număr semnificativ de proiecte conexe.

Pe lângă << Liga 1 Betano >>, suntem partenerii a peste zece cluburi și peste zece atleți (incluzând câștigători ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice), trei asociații și academii Olimpice, în trei țări.

Acesta este motivul pentru care << Liga 1 Betano >> vine ca o evoluție naturală a planului nostru strategic, urmărind să sporească gradul de recunoaștere și să sprijine adevărata performanță sportivă. Suntem încrezători că această colaborare va contribui la îmbunătățirea imaginii fotbalului românesc, atât pe plan local, cât și internațional.

Pe termen lung, împreună cu LPF, obiectivul nostru este să mergem mai departe de beneficiile sponsorizării și să devenim activi în inițiative de responsabilitate socială, care ar putea cultiva un spirit etic și fair-play în fotbal”, a declarat Ioannis Spanoudakis, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație, BETANO.com.

„Urăm bun-venit partenerului nostru principal, BETANO.com, fiind unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri sportive și cazinou online de pe piața din România. Credem cu tărie că parteneriatul încheiat este în beneficiul fotbalului profesionist. Mai mult decât atât, LPF și BETANO.com au un plan comun pentru promovarea fotbalului profesionist și atragerea suporterilor la meciuri”, declară Justin Ștefan, Secretar General LPF. 

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) este o structură sportivă a tuturor cluburilor profesioniste din România care evoluează în primul eșalon fotbalistic. Sezonul 2017/2018 marchează 100 de ani de Liga 1, un moment important în istoria sa, sărbătorit alături de BETANO.com și de fiecare suporter în parte. În acest fel, Betano se alătură unui proiect remarcabil, cu o bază istorică solidă, susținând performanța și profesionalismul.

Betano și brandul omolog Stoiximan operează în Grecia, Cipru și România. Betano oferă pe piața din România produse de top, precum pariuri pre-match și live, transmisiuni live ale competițiilor sportive, jocuri de cazinou și aplicații dedicate dispozitivelor mobile, combinate în mod armonios cu servicii de înaltă calitate pentru membrii săi, din luna mai 2016, când marca s-a lansat oficial pe piața din România.

 

***

Despre BETANO.com

BETANO.com este un operator european de pariuri sportive și cazinou online, care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

Prezent pe piața din România din 2016, BETANO.com are o licență de zece ani pentru România, având ca obiectiv îmbunătățirea constantă a facilităților oferite consumatorului, într-o manieră inovatoare și de înaltă calitate. 

În 2017, BETANO.com a devenit partenerul principal al clubului de forbal Universitatea Craiova și partener principal al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Prin intermediul parteneriatului cu LPF, Liga 1 a devenit Liga 1 Betano, pentru sezoanele 2017/2018 și 2018/2019.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și www.facebook.com/ro.betano/

 

Contact de presă:

Andreea Irimia / Account Manager / andreeai@oxygenpr.ro / 0735.010.901

Sursă foto: blog.betano.ro

Sursa articol: Comunicat de presă – Liga 1 Betano

JOACĂ ACUM LA BETANO, SPONSOR OFICIAL LIGA 1 ȘI CS U CRAIOVA!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi