Ofertă Betano: Pariu live fără risc de până la 50RON pe finala Ligii Campionilor!

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) vine cu o promoție foarte tentantă la finala Ligii Campionilor de pe urma căreia pot profita atât clienții noi, cât și cei actuali. Plasează un pariu live de minim 5RON pe meciul Juventus vs real Madrid din cadrul aplicației pentru IOS sau Android. Dacă pariul live este pierdut vei primi înapoi suma pariată sub formă de FULLBET, în limita a 50RON!

PARIAZĂ PE FINALA UCL ȘI PROFITĂ DE PARIUL FĂRĂ RISC DE 50RON!


TERMENI ȘI CONDIȚII OFERTĂ

  • Miza minimă este de 5RON.
  • Oferta este destinată atât clienților noi cât și celor actuali.
  • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu live plasat pe Juventus vs Real Madrid.
  • Acest pariu trebuie jucat din cadrul aplicației pentru IOS sau Android. Dacă pariezi de pe PC sau de pe site-ul mobil atunci nu vei fi eligibil pentru această ofertă! Intră pe site-ul betano.ro și accesează secțiunea ”Mobil” pentru mai multe detalii legate de aplicație.
  • Oferta nu este valabilă dacă plasezi pariuri contradictorii (de exemplu să pui un pariu pre-meci de 1x, iar live să joci 2 solist).
  • Doar pariurile simple se califică pentru această ofertă.
  • Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi suma mizată în decurs de 48 de ore (maxim 50RON). Aceasta este creditată sub forma de FULLBET. Pentru acesta se aplică condițiile standard Betano.

Un FULLBET, spre deosebire de un FREEBET, are marele avantaj ca în urma utilizării lui să păstrezi și suma pariată, nu doar profitul! Află mai multe informații! 

Ar mai trebui spus că la finala Ligii Campionilor te așteaptă inclusiv marjă 0% la pariul de tipul 1x2, plus că poți beneficia de miză returnată la pariurile pierzătoare în cazul în care partida se încheie 0:0. CLICK AICI pentru mai multe detalii. La Betano te așteaptă peste 260 de opțiuni de pariere și 1,300 de cote pe finala Ligii Campionilor!

PARIAZĂ PE FINALA UCL ȘI PROFITĂ DE PARIUL FĂRĂ RISC DE 50RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi