Betano lansează un nou spot publicitar intitulat ”ACUM”!

Casa de pariuri sportive Betano.ro a lansat un nou spot publicitar intitulat ”ACUM”. Acesta este oferit cu scopul de a transmite pasiunea și implicarea în sport a staff-ului agenției, dar și a clienților acesteia. La Betano vei simți adrenalina pariurilor live de oriunde te-ai afla, și asta pentru că poți paria atât de pe PC, cât și de pe telefoane și tablete prin intermediul uneia dintre cele mai bune aplicații de pariuri de pe mobil din România (detalii aici)!

Lansarea acestui clip vine la doar  o zi după ce operatorul a anunțat că a devenit partenerul principal al Universității Craiova, cea mai importantă echipă de fotbal din Oltenia. Am prezentat știrea AICI. De altfel Betano (L1170664W000663) a oferit întotdeauna o atenție deosebită primei ligi de fotbal din România, fiind și una din primele agenții care a introdus în ofertă pariuri pe noul sezon competițional. Așa cum am discutat în acest articol, poți plasa inclusiv pariuri de lungă durată pe viitoarea campioană, pe viitorul golgheter, dar și pariuri speciale pe fiecare echipă în parte (să prindă play-off-ul, să retrogradeze etc).

Vă reamintesc că Betano este una din agențiile de pariuri recomandate de PariuriX, și asta datorită serviciilor de calitate oferite. Clienții noi pot beneficia de un bonus atractiv de bun venit (detalii aici), în timp ce clienții actuali pot plasa pariuri cu marjă 0% și pot beneficia de rambursări la pariurile pierzătoare pe meciuri încheiate 0:0, fără a exista condiții de rulaj atașate.

Deschide cont și joacă la agenția de pariuri sportive Betano chiar acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!