Betano lansează cotele pentru ultima etapă din Liga 1

Casa de pariuri online Betano.com a afișat deja pe site cotele la pariuri sportive pentru ultima etapă ale actualului play-off din Liga 1. Viitorul, FCSB și Dinamo au toate 3 șanse pentru titlu și nevoie de victorii în ultima etapă.

Click aici pentru cotele din playoff și playout pentru ultima etapă din Liga 1 la pariuri sportive

Meciurile celor trei echipe care se bat pentru titlu - Viitorul Constanța, FC și Dinamo București - se vor juca în același timp, toate sâmbătă 13 mai, de la ora 20:00.

Viitorul, campioană dacă bate Clujul

Viitorul primește vizita lui CFR Cluj și va deveni campioană în mod cert, indiferent de celelalte rezultate ale etapei, dacă va învinge sâmbătă. Betano a acordat cota de 1,20 echipei lui Gică Hagi pentru o victorie contra ardelenilor.

Constănțenii pot termina și la egalitate sau chiar să piardă pentru a deveni campioni, dar în acest caz depind de rezultatele din partidele jucate de Steaua și Dinamo.

Steaua are nevoie de 3 puncte și un pas greșit al lui Hagi

FCSB speră încă la titlu și are două scenarii pentru a-l obține, în ambele depinzând de meciurile celor de la Viitorul și Dinamo.

Steaua poate deveni campioană dacă termină egal cu Craiova, cu condița ca Viitorul să piardă, iar Dinamo să câștige. De asemenea, dacă Steaua o va învinge pe Craiova, iar Viitorul va încheia cel mult cu un egal meciul contra lui CFR Cluj, roș-albaștrii sunt de asemenea campioni.

Așadar, FCSB va trage la victorie și are o cotă de peste 1,20 să învingă sâmbătă pe teren propriu, contra CSU Craiova.

Dinamo, șanse matematice pentru titlu

Dinamo speră la rândul ei la titlu. Cu două puncte mai puțin decât Viitorul și Steaua, Dinamo are o singură variantă pentru a mai emite pretenții la locul 1: o victorie sâmbătă cu Astra Giurgiu. „Câinii” au o cotă de 1,50 pentru a o învinge la București pe adversara din ultima etapă.

Chiar dacă va obține cele trei puncte, Dinamo are nevoie ca Viitorul și Steaua să nu câștige partidele de sâmbătă, doar în acest caz putând deveni campioană, putând ajunge la egalitate de puncte, dar superioară Viitorului în meciurile directe și Stelei la golaveraj.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi