Betano intră în ring alături de „greul” Bogdan Dinu: „Țintesc către o centură mondială”

Bogdan Dinu, pugilistul român neînvins la categoria supergrea, intră în ring astăzi în cadrul Galei de box profesionist Noaptea Campionilor - „Bombardament în Arenă”, într-un meci ce contează pentru titlul IBF est/vest. Gala va putea fi urmărită în direct la TV pe Pro TV şi Sport.ro.

foto1.jpg

Antrenorul Stephane Larouche, cel care i-a pregătit pe Leonard Doroftei și Lucian Bute, îl va asista pe Bogdan Dinu în colțul său la meciul de vineri.

Bogdan s-ar putea bate deja la începutul anului 2017 pentru o centură IBF International, IBF Continental sau o centură europeană.
- Stephane Larouche

Acest fapt a determinat 2 companii să se alăture echipei sale prin sprijin la gala din această seară și posibil și în viitoarele lupte: operatorul de pariuri sportive online Betano (vezi aici site-ul oficial) și producătorul international de echipamente sportive Kettler.

Secretul lui Dinu

Arma mea principală este croșeul de stânga, cu toate că sunt dreptaci. Majoritatea meciurilor le-am câștigat datorită acestui croșeu. Țintesc către o centură mondială. Anul viitor voi avea un meci important și o să mă bat pentru o centură!
- Bogdan Dinu pentru betano.ro

Dinu îl va înfrunta pe georgianul Davit Gorgiladze, iar românul are la Betano cota 1.40 pentru victorie prin KO. 

foto2.JPG

 

Dinu, peste Goliat

Deși este poreclit „Goliat din Georgia” datorită înălțimii sale de 1,89 metri, Gorgiladze este mai scund decât Dinu, care măsoară 1,96m.

Nu doar statura este în favoarea lui Dinu, ci și palmaresul. Dinu are 15 partide în ring fără vreo înfrângere, dintre care 11 câștigate prin knock-out. Gruzinul are 11 partide, 8 victorii prin KO și un eşec recent în fața lui Apti Davtaev (Rusia).

Alonjă net superioară

Bogdan Dinu este apropiat din mai multe puncte de vedere de Davtaev, cel care i-a administrat lui „Goliat” singura înfrângere a carierei. Dinu și Davtaev au exact aceeași înălțime (1,96m) și o alonjă de aproximativ 2 metri, superioară cu aproximativ 10 cem față de Gorgiladze. În plus, Dinu îi este superior lui Davtaev, românul fiind pe locul 55 mondial, față de poziția a 228-a a rusului.

Așadar, Dinu este favoritul meciului, iar superioritatea fizică și a palmaresului sunt evidente. Betano sponsorizează un câștigător, un pugilist din România cu perspective de creștere și mai mare, pe viitor.

Dinu are cafeaua pentru KO-ul pregătit lui Goliat

Bogdan Dinu își dorește mult victoria în această seară. Înainte de meci el a ținut să-i transmită un mesaj adversarului său. Deși pare unul ironic, mesajul este de fapt unul plin de realism.

Dețin un bar și deja i-am făcut cafeaua de vineri seara adversarului meu, îl va ajuta sigur să se trezească după ce-l fac KO.
- Bogdan Dinu

Oferta de pariuri pentru meciul lui Dinu la betano.ro arată astfel:

1.jpg

Programul Galei Noaptea Campionilor (vineri, ora 21:00)

  • Viorel Simion - Andoni Gago Lopez (categoria pană, centura IBF interncontinentală)
  • Bogdan Dinu - David Gorgiladze (categoria supergrea, titlul IBF est/vest)
  • Flavius Biea - Roman Seleverstov (categoria semimijlocie)
  • Cezar Juratoni - Mladen Manev (categoria supergrea)
  • Eronim Arădoaie - Stanislav Nenkov (categoria semimijlocie)
  • Daniel Buciuc - Boyan Aleksandrov (categoria semimijlocie)

Pariază acum la Betano pe gala Noaptea Campionilor!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi