Betano lansează primele cote la pariuri online pentru prima etapă din Liga 1

Nici nu a fost bine publicat programul primei etape din noul sezon al Ligii 1 2017/2018, iar prima ofertă pentru pariuri sportive online, cu cotele tuturor meciurilor, a și apărut. Casa de pariuri online Betano.com s-a mișcat extrem de rapid și a afișat pe site cotele pentru prima etapă.

Cele mai dezechilibrate meciuri pe hârtie sunt cele în care sunt implicate campioana Viitorul, și vicecampioana FCSB. Acestea au cote de doar 1.47, respectiv 1.44 pentru victorii pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, respectiv FC Voluntari. Însă nu sunt puține acele situații în care prima etapă furnizează mari surprize. Dacă vrei să mergi pe o victorie a uneia dintre cele două outsidere, atunci poți multiplica de 8.5, respectic 8 ori suma pariată! Nou-promovatele Juventus București și ACS Sepsi nu sunt văzute nici ele cu ochi prea buni, având cote de 4.45 și 5.00 pentru victorii cu Dinamo și Astra Giurgiu.

Dar cel mai bine este să te uiți pe poza de mai jos pentru a vedea exact programul primei etape, și cotele 1x2 pentru fiecare meci în parte. Iar pentru a accesa oferta completă și a paria deja pe meciurile preferate, accesează site-ul Betano!

Pariază pe Etapa 1 din Liga1, toate cotele și meciurile

 

Pariuri speciale pe campioană și golgheter

În ceea ce privește favoritele la titlu în noul sezon, FCSB are cota de 2,25 pentru a câștiga noul campionat, urmată de FC Viitorul și CFR Cluj – ambele cu cota de 6,00. Pentru titlul de golgheter, conform cotelor ar trebui să se bată Denis Alibec (cota 3,00), alături de Adan Nemec, Jeremy Bokila și George Țucudean – toți trei cu o cotă de 6,00. Denis Alibec are o cotă de 6,00 să devină golgheter și în același timp FCSB să câștige și titlul.

Betano oferă inclusiv alte pariuri speciale. Poți paria pe echipele care vor prinde paly-off-ul, dar și pe cele care vor retrograda. Poți chiar să pariezi dacă Andrei Ivan va marca mai mult sau mai puțin de 8.5 goluri. Dar cel mai bine este să consulți site-ul Betano pentru o ofertă completă!

Pariază pe viitoarea campioană din Liga 1 și pe posibilul golgheter

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!